Lista: What’s in my phone

Senaste samtalet:

Peter via facebook 🙂 Vi pratade om hur våra jul och nyårsafton har varit. Vi pratar äntligen igen, känns så bra.

Senaste missade samtal:

Från en vän som heter Chris.

Senaste sms: 

Skittråkigt att se kanske då jag inte tror jag kan skriva från vem detta är, borde kanske ha tagit ett annat sms.. Men då är det inte 100 % på riktigt ju!

Kändaste personen i kontaktlistan:

Förutom influensers då kanske? Ashton Irwin från 5 seconds of summer måste nog vara kändast, även om jag inte hade någon aning om vem han var innan jag och en vän träffade på bandet på V för 3 år sen en sommar haha! Men han har troligtvis inte ens kvar detta nummer.. Ska testa.. *ringer* Ne det var inte hans nummer längre, raderar den. Vi kör på den näst-kändaste då, ja då måste väl vara Anna-Book! Vart ni impade nu? Hehe…

Vilken app använder jag mest för tillfället: 

Instagram (såklart) men också en app som heter Wunderlist. Tycker den är så bra, det är en alltså en to do-lista som man dela med någon. Jag och Andreas har flera listor tillsammans som vi använder till bland annat att handla mat, idéer osv. Så om vi har lagt in 10 grejer på matlistan, och jag hinner köpa mjölk och ägg tex så bockar jag i det, och då syns det hos Andreas och då slipper han råka köpa det också.

Kissie & Pissie var den första listan vi skapade ihop haha, där fyllde vi i saker vi ville göra gemensamt. Typ åka skidor, jag fyllde i Maldiverna ganska direkt, börja klättra (vilket vi gjorde också där ett tag) osv. Perfekt för par som har mycket att hålla koll på, eller när man har olika scheman eller ja vad som 🙂 Jag fattade inte appen först när Andreas visade mig den, men nu har jag lärt mig att använda den nästan dagligen.

Senaste bilden jag har tagit:

Vi har ju precis varit i Uppsala och träffat Andreas syster, hans mamma och bonuspappa 🙂 Vi åt lite lunch och hade det mysigt. Dom ville sedan ha en fin gruppbild innan vi drog hem igen, och det fixade jag då jag anser att jag har bäst kamera på mobilen. Tyckte det var riktigt bra 🙂 Och hur fin är inte Andreas jacka som han har på sig? Han fick den i julklapp från mig.

Senaste spelet jag spelade: 

Laddade ner Fishdom men det var skittråkigt, så raderade det nyss.

Senaste skärmbilden:

Haha asskämmigt egentligen men skitsamma.. Ser ni att en tjej har kommenterat som heter Natalie Freidman? Jo hon är en väldigt rolig tjej som imiterar kändisar på Instagram. Och jag såg att hon kommenterade min bild, samt att hon följde mig och blev helt star strucked haha!! Inte direkt så jag har vetat vem hon är länge heller, men har lixom tittat på hennes videos, skrattat, envisats om att visa Andreas osv..

 

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (19)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *