Dirty thirty

Inlägget innehåller adlinks.

Idag mår jag som jag förtjänar.. Min vän Linn fyllde jämna 30 igår och hon bjöd in på ordentlig fest 🙂 Hon hade abonnerat restaurangen Knut och restaurangen var fullsmockad med hennes familj och vänner. Så jag mötte upp Viktor och och hans Henrik hos dom, drack lite bubbel och sedan tog vi en taxi till festen. Vi åt god mat, drack en hel del och jag slängde in handduken vid 1-tiden tror jag och tog en taxi hem igen.

Idag har jag bara legat i sängen men har lyckats ta datorn hit så kan arbeta härifrån ett tag till, iaf tills jag blir lite piggare 😉 Ikväll är det Idolfinalen som står på schemat och då vill jag gärna vara pigg and fit for fight! Har inte följt programmet slaviskt men jag har dom gångerna jag tittat sagt att min favorit är just Kadiatou och jag har alltid trott hon ska vinna. Så hon har min röst ikväll. Vem hejer du på?

Kjolen hittar ni >HÄRSkorna hittar ni >HÄR<

Finisarna!

Alltså lyxen när man har Carola som vän, hon bjöd på skönsång mitt i allt!! Och Linn är så fin i sin spetsoutfit och sitt hår. Hon strålade verkligen hela kvällen.

Sen har hon även vänner som råkar vara Sveriges bästa programledare!

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (5)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *