Iskallt!

Hej på er!

Nu är jag hemma igen efter dagens to do’s.. Först började vi dagen med ett möte med en ny kund, det gick väldigt bra och vi kom fram till väldigt bra saker 🙂 Vi kör igång redan i början av 2019. Alltid roligt att ha saker att se fram emot. Sen träffade jag snabbt upp Malin för att fota lite, men det var ju så sablans kallt + blåsigt så vi spenderade inte en minut för mycket utomhus haha.. Vi båda nästan sprang in till min bil såfort vi var klara för att värma oss. Vinden gjorde det mycket, mycket kallare. Men jag insåg idag att jag måste köpa en mössa, så jag ska kika på en nu.

Efter den kyliga fotograferingen åkte jag till Bank hotell för att möta upp Viktor för en lunch. Var väldigt länge sen vi sågs nu så det var verkligen på tiden 🙂 Men vi ska ses redan imorgon igen för vi båda ska på en födelsedagsfest som vår gemensamma vän håller i. Hon fyller 30 år, så det ska firas på stort! 🙂 Vi ska ses lite innan för en fördrink tänkte vi också. Ser fram emot det. Efter lunchen hade jag ett till möte och direkt efter passade jag på att köpa en liten present till imorgon samt ett nytt skal till telefonen. Ingen av mina förra 200 skal som ligger här hemma passar min nya lur haha.. I-lands problem va?

Föresten, vilken av dom 2 översta bilderna ska jag publicera på Instagram ikväll?

Har på mig mina fina Lauren Ralph Lauren kappa, tävlade ut en likadan för några veckor sedan på Insta.

Haha försökte se lite harmonisk ut i den iskalla vinden.

Älskar vackra fasader!

Beställde hummersallad, mums!

Viktor med 🙂

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (3)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *