Inte på topp..

Hej, förlåt för jag inte har bloggat bättre och kanske på senaste tiden prioriterat sponsrade inlägg men jag mår sisådär. Jag känner mig lite nere, ledsen, trött, utmattad, mörkret påverkar mig, min plastpappa går igenom svår cancer, mamma är ledsen, lillasyster är ledsen.. Ja det är lite allt möjligt som gör att jag inte känner superstor motivation till bloggen. Då blir det att jag lägger ner tid på det som genererar pengar för det är enklare att hitta motivation till. Men jag ska försöka rycka upp mig! Jag ska svara på lite mail, ta emot julgranen jag beställde och sedan träna. Sen ska jag spela in en video till imorgon också, följt av ett event på kvällen med Andreas.

Jag är så oerhört tacksam och glad över att ha Andreas vid min sida.. ♥ Speciellt när livet inte leker som det i normala fall gör. Han stöttar mig så oerhört och finns där oavsett vad. Och ni ska bara veta hur knäpp och rolig denna man är. Lite svårt att tänka sig att allting började med Tinder, och att jag tyckte han var en riktig knäppis samt att ingen av oss var redo för ett förhållande. Men nu såhär snart 2 år senare är han min stora kärlek och vi är verkligen ett par haha… 🙂

alexandra kissie nilsson pojkvän

alexandra kissie nilsson pojkvän

alexandra kissie nilsson pojkvän

alexandra kissie nilsson pojkvän Andreas

alexandra kissie nilsson pojkvän Andreas

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (14)
 • Isabelle

  Man kan inte va på topp jämt så d är i get att ursäkta sig för! D kmr att bli bättre ska du se ❤️

  Just d där me kärleken.. D är juh lite roligt för ofta träffar man nån när man kanske varken kan lr vill göra d 😊 men d är väl nån mening, kanske är då man som bäst behöver 🙂

 • Camilla

  Jag förstår dig såväl, går igenom ungefär exakt samma sak och som inte de vore nog så flyttade min trygghet och sambo ifrån varandra igår… håll hårt i varandra du & Andreas!

 • Rena

  Sometimes everybody feel in that way I think … How wonderful you are so grateful! All the best to you!
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

 • johanna

  Ni är så fina tillsammans, man ser verkligen kärleken ni har till varandra. Extra viktigt när den ena går igenom en riktigt tuff period i livet. Skickar all kärlek och styrka till dig och din familj <3

 • Diana

  Handen på hjärtat nu, de här bilderna var de bästa bilderna jag har sett på er ever!! Så naturliga och så du. Favoriten är den sista bilden, shit vad snygg du är på den bilden och ni två tillsammans ser ut som lyckan själv. 🙂

  Hoppas du snart mår bättre fina.
  Det är tur att du har någon vid din sida som kan trösta dig, lyssna på dig och finnas där för dig när du behöver. <3 Livet är inte lätt eller rättvist och då är det tur att ha någon där..

  Kram <3

 • Nikolina

  Ni är så otroligt fina och jag är så glad att du har honom, att ni har varandra <3 livet är inte lätt men kämpa på så mycket du kan och var rädd om dig! Kram

 • Leo

  Jag tycker ni är så fina ihop, man ser verkligen kemin mellan er på bilderna och Andreas verkar ju så kär i dig. Grattis till er fina kärlek. Hälsningar Leo och kollegor som läser din blogg på jobbet 🙂

 • S

  VIDRIGT att använda någon annans sjukdom för att fiska sympatier och rättfärdiga all reklam som du pumpar ut på bloggen.

 • Love

  Hallå, kolla upp the gerson therapy för din plastpappa! Och chris beats cancer och Medical medium. Cancer behöver inte vara dödligt, han har en chans att bli frisk utan cellgifter. Cellgifter är bara en snabb väg mot döden. Det finns flera hundratusentals människor som botat sin egen cancer, kolla bara på youtube och låt din familj få inspiration och motivation. Tillsammans kan ni hjälpa honom! ❤️❤️

  • M

   Är du helt dum i huvudet??? Den lögnen är det värsta du kan säga till någon som drabbats av cancer! Det är inte sant, inte ens Steve Jobs med hans oändliga ressurser lyckades överleva med naturliga metoder. Flera av de som påstod sig vara botade är nu döda. De hade kanske överlevt om de tagit emot vetenskapligt beprövad behandling. Tror du på riktigt att människor skulle gå igenom cytostatikabehandling om de istället kunde äta någon smarrig frukt och mirakulöst bli friska?? Det är kvacksalveri ett påstå att man kan bota cancer med diverse hokus pokus för x antal miljoner. Dessa gurus du talar om är svindlare som lurar pengar av desperata människor. Det skapar ett falskt hopp och helt onödig ångest för någon som redan är i en outhärdligt svår situation. Fy fan vad elakt. Helt uppenbart att du har noll erfarenhet av cancer. Kom igen den dagen du själv är döende i cancer, jag kan lova dig att du ångrar bittert på all goja du snackar nu. Det finns öht inga bevis för att dieter vitaminer osv skulle bota cancer. Tvärtom, ett högt intag av antioxidanter ökar risken. Den där cellgiften och strålningen kanske inte låter så fel ändå när det är ditt barn som fått cancer och har max ett halvår kvar att leva om hon inte får behandling… Försök att använda dina hjärnceller nästa gång du känner för att skriva såna dumheter!🤦🏼‍♀️

 • en Annann

  Skönt att ni har varandra i tuffa tider!

  Jättefina bilder på er två! Speciellt den på dig i båten, osminkad och det fullkomligt lyser lycka om dig!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *