Fick besök av SVT

Hej!

Jag började dagen med ett besök från SVT som ville intervjua mig om min bok, Jag är visst feminist. Självklart fick dom göra det! 🙂 Så vi pratade lite om vad boken innehåller, fördomar och kommentarer jag kan få här på bloggen. Ibland när jag pratar om det högt inser jag vad knäppt allting är, för jag kan verkligen få så himla knäppa kommentarer! En favorit är ju dom som påstår att man inte kan vara feminist om ma inte är vegan, haha.. Som att det skulle ha någonting med saken att göra. Men det är ju ett sätt att försöka kontrollera kvinnor som vill göra sig hörda. Jag skriver ju mycket om dom 5 olika härskartekniker i boken och det kan kategoriseras under förlöjligande eller osynliggörande. Ni kommer få ta del av interjun i dagens helgvlogg som kommer upp strax. Jag ska börja klippa den nu, så håll utkik på youtube där den kommer upp först. Kommer nog lägga ut den här på bloggen först senare.

Sen, glad första advent eller hur man säger 🙂 Tänk att det snart är jul.. Jag blir lika förvånad varje år när det är första advent, att jag aldrig lär mig haha! Men i år känner jag ingen stress alls, över något typ hehe.. Har inte fixat julgran än men det ska jag göra imorgon, ska ställa den bredvid soffan eller mellan sofforna där vår halvlevande palm står. Vill ju så gärna få användning för mina fina julkulor som jag handlade i Polen. Dom kostade trots allt 600 kr styck typ. Sen ska jag kolla i förrådet om vi har någon stjärna eller något.

På tal om min bok, fick denna komplimang på Instagram. Så himla glad blev jag!! ♥ Detta är nog exakt det jag är ute efter. Att man ska känna att boken hjälper och ger POWER till tjejer som känner sig osäkra.

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (10)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *