Balmain hair

Inlägget innehåller adlinks

Då börjar denna söndag gå mot sitt slut. Har ändå hunnit med mycket idag känner jag. Intervju på morgonen, klippa och publicera vlogg, lite arbete och gym nu på kvällen. nästan känts som en måndag. På gott och ont! På måndagar är jag ofta fylld med energi och väldigt peppad på att ta tag i saker. Men samtidigt är det ju viktigt att ha en riktig helg och söndag då man bara varvar ner så man orkar med den nya veckan.

Testade nya produkter till håret, denna gång är dom från Balmain. Beställde hem ett lyxigt kitt som bestod av ett leave-in conditioner, hårolja, borste och en lyxig necessär som allting låg i. Jag är helt besatt av just necessärer, jag älskar att ha flera stycken så jag kan hålla ordning och reda på alla mina skönhetsgrejer. Så den gjorde mig faktiskt mest glad 😉 Men sen doftar ju både oljan och leave in sprayen helt magiskt! Håret känns så lyxigt och fint. Rekommenderar verkligen denna till er som gillar lite lyx men också som en julklapp till någon du tycker om.

Kittet hittar du >HÄR<

 

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (10)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *