För mycket reklam?

Inlägget innehåller adlinks.

Hehe.. Trodde inte jag var bakis idag men jag hade fel, har blivit jättetrött och har legat och sovit någon timme efter dagens ”äventyr” på stan. Vi fikade först, blev dock inte på Mr Cake då det var sjukt lång kö. Borde ha förstått det.. Sen blev det ett besök på sjukhuset. Sen hamnade jag i soffan och har inte rört mig härifrån sen dess haha.. Men ska röra på fläsket och ta mig ner mot sushin, har beställt hem tempurarolls och dumplings. Mmmmhhh… Sen efter vi käkat kanske det blir bio 🙂 Skulle egentligen ha träffat Rosanna ikväll men hon hade råkat dubbelboka sig, och det gör mig verkligen ingenting haha är inte alls sugen på att dricka drinkar igen som var planen. Jag är ju så rolig som alltid tror att jag ska orka 2 dagar. Jag orkar ALDRIG 2 dagar! När ska jag lära mig det?

Jag har sett några kommentarer om att det ska vara mycket reklam här. Jag håller faktiskt inte med, för det är det inte. Tex, inlägget när jag skrev om min bil. Jag var tvungen att reklammarkera det för att min bil är sponsrad, men inte inlägget. Men jag ville skriva inlägget för en läsare hade bett om ett just sånt inlägg sen en tid tillbaka. Så jag la till reklammarkering för att vara på säkra sidan. Jag behövde alltså inte lägga ut den för att Volkswagen hade sagt till mig, så ser inte vår deal ut. Och när jag skriver ut att inlägg ”innehåller adlinks”, ja det är för att jag länkar saker jag tycker är fina. Jag har ett skript i bloggen som gör om inlägg automatiskt om dom kommer från vissa sidor, så lika bra att markera för ofta än för sällan. Eller hur? Sen ser jag ändå till att ha fina bilder och uppdatera oftare än dom andra. Så varför klaga, kanske vore nice att uppmuntra mig till att få tjäna pengar på mitt jobb? 🙂

Nej nu ska jag hämta maten, hörs!

alexandra kissie nilsson kort hår

Bilder: Malin Göransson 

Örhängen – LÄNK // Ring – LÄNK // Hatt – LÄNK // Tröja – LÄNK // Silvershampo – LÄNK //

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (19)
 • S

  Haha men va? Det blir ju reklam om du markerar ut inlägg som reklam och använder adlinks. Vad du tycker om det är mindre relevant eftersom faktumet kvarstår, det blir reklam oavsett vilken deal du har med de företag som sponsrat dig. Följarna kommer se det som reklam, du får nån form av vinst av att markera det som reklam eller använda dig av adlinks. Own it istället för att förklara bort det. Det är ju ditt jobb och alla är medvetna om det.

  • Sara

   Snarkkkkk s! Man kan höra vilken bitter underton din kommentar har, du är bara avundsjuk på att Alexandra tjänar så mycket pengar på sin blogg.

   • S

    Jadu Sara läs detta med en gnutta ironi. Det är förvånande hur lätt det verkar vara att ständigt dra argumentet att personer är avundsjuka för att dom väljer att ifrågasätta något till en influencer. Det är nog det vanligaste jag ser i en bloggares kommentarsfält när det dyker upp en kritisk kommentar. ”Du är bara avundsjuk för att hen tjänar så mycket mer än dig!”. Hmm, jag kanske har missat att något i livet, jag kanske egentligen omedvetet önskar mig mer pengar och ett offentligt liv och endast därför väljer att ifrågasätta en annan individ som har just det, tack för att du upplyste mig om det. Med det där, ironiska uttalandet med sin, enligt dig bittra underton vill jag helt enkelt säga att det argumentet inte kommer bli mer sant bara för att det används mer frekvent. Don’t try to make fetch happen, it’s not gonna happen.
    Kan inte jag få tycka samt uttrycka att Alexandra bör stå för och vara öppen med vad hon tjänar pengar på utan att direkt bli anklagad för att vara avundsjuk?
    Vi alla har olika ambitioner i livet. Att vara influencer och tjäna mycket pengar på att promota produkter är inte min men andra får gärna göra det. Det jag anser är tråkigt, vilket också var vad jag kritiserade, är när en sådan sak ska behöva hymlas om.

 • Ann

  Inget fel med reklam och att du tjänar pengar på det. På dom flesta stället så finns det ju massa reklam både i film, bloggar och annat, men det som jag tror folk känner ibland är nog mer att reklamen blir så tydlig och tråkig på något sätt:P Att skriva om nånting som verkligen intresserar en och att där av lägga in lite länkar / reklam blir inget fel, men när man skriver ett inlägg om nånting noll intressant så blir ju reklamen så tydlig/ tråkig. Bara min åsikt:)

  • alexandra

   Jag förstår men samtidigt är detta mitt jobb.. Och jag väljer annonsörer och samarbeten som är relevanta till mitt liv och mina följare. Mer kan man inte begära tycker jag. Sen förstår jag att man kan störa sig på dom som har olämpliga annonsörer som inte passar målgruppen eller är relevanta till det bloggaren annars uppdaterar om. Men passar det inte får man läsa mindre bloggar som har andra jobb på sidan om. Kram!

 • Emilia

  Hoppas att du inte har parfym, hårspray eller andra starka dofter när du är på sjukhuset. Många som tyvärr inte tänker på det/inte bryr sig.

 • Malin

  Måste hålla med om att det känns som att de flesta inläggen är reklam och då bläddrar jag bara förbi, vilket också har lett till färre besök här inne. Och det jag tyvärr inte tycker om hos dig är att du alltid nämner de andra bloggarna för att framställa dig själv som bättre, duktigt irriterande. Har aldrig läst att Kenza eller någon annan bloggare som känns lite mer genuint snäll, gjort så.

  • Jennifer

   Word. Så tröttsamt att hon alltid ska jämföra och hylla sina egna blogginlägg och mängden av dem. Anledningen till att de flesta trappat ner sina inlägg är för att bloggarna sakta men säkert dör ut och ersätts av vloggar.
   Jag läste kissies blogg nästan varje dag när jag var yngre, men nu kanske max en gång i veckan. Roligare med youtube och de som uppdaterar flitigt där 🙂

 • Pernilla

  Verkar vara en trend hos läsare att klaga på för mycket reklam 😴 ser det både på youtube, bloggar och instagram.. blir så trött på folk som är så trångsynta och inte tänker steget längre 🙂 fattar inte HUR det kan vara så jobbigt att det står ”adlink” högst upp i hörnan…
  Roligaste är dom som klagar på för mycket reklam och samtidigt använder sig av alla rabattkoder som delas ut 😁 knappt motsägelsefullt….

  • Vicky

   Ja eller hur! Å vissa letar nog efter något att klaga på, vilket är sorligt.. Sen tycker jag faktsikt att Alexandra lyckas med att göra reklam dvs inte tråkiga inlägg även om de nu är reklam. 🙂

 • Rena

  Honestly I don’t think that here is too much advertisement! And people obviously tend to forget that also a blogger need money for living …
  xx Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

 • Sara

  Jag älskar din blogg och tycker du är bäst, utan tvekan! Du gör relevanta samarbeten och gör så att allting känns väldigt personligt. Bra jobbat, keep up the good work.

 • Ina

  Vad tror du kring att man kan bli sjuk av bröstinplantat? Hört flera personer som får sjukdomskänslor och stor trötthet av sk ”breast implant illness”. Tänkte bara på det eftersom jag noterat att du ofta skriver att du är trött.

  • alexandra

   Jag tror snarare att det handlar om mörkret, inte brösten =) Faktiskt inte hört att man kan bli sjuk av inplantat, förutom att det kan bli infektion.

   • Ina

    It makes sense, är själv Såååå trött och vill bara sova såhär års 😅 hursomhelst, ville bara nämna det så du inte missat något 😊

    • alexandra

     Det är sjukt vad man förvandlas till en liten tant såfort det blir vinter haha… 🙁 Kör powernaps nu för tiden, något jag ALDRG gör annars. Herregud vem är jag haha!

 • Fitnessfia

  Det är jättebra att du reklammärker, ser tyvärr många stora bloggare som slarvar med det och då är risken att mindre bloggare missar att det är lag på det. Jag tänker som du, hellre märka upp en gång mer än inte alls. Keep up the good work!

 • Walter

  Det är en självklarhet att du ska jobba med reklam och i precis den utsträckning du önskar. Du har byggt dig själv ett varumärke kring ditt namn och det ska du vara stolt över. Kör hårt!

 • Amanda

  Jag kikar in här flera gånger varje månad. Har aldrig känt att det skulle vara för mycket reklam.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *