En talk talk show

Hej, glad fredag på er 🙂 I skrivandets stund befinner jag mig på Espresso House i stan för jag har lite tid innan nästa grej som är att signera böcker som ska skickas ut till lite press. Nu innan var jag hos en Ortoped för att kika på min vänstra fot. Som jag berättar i denna vlogg *klick* har jag ju gjort illa foten och är rädd för att behöva opereras då det visade sig att allting inte stod helt rätt till där inne.. Men jag tänker vara lite jävlig och låta er vänta tills söndag, då får ni veta resultatet av min röntgen för jag vloggar ju såklart idag 😉

Igår hade jag en riktigt trevlig kväll. Andreas hade bjudit med mig, Kristian och Anna på En talk talk show. Alltså en live talk show där Stefan Odelberg intervjuar, gör trolleritrick och fjantar sig på scen. Det är alltså endast positivt menat, jag skrattade ihjäl mig. Det var en väldigt barnslig och nästan förbjuden nivå, vilket jag älskar! I dagens samhälle vågar man knappt säga något om något, men han skämtade frisk om både feminister, könsorgan och annat busigt 😉 Alla i publiken fick också ballonger, det sprutades konfetti överallt, hög musik.. Nej det var verkligen superlyckat. Tror inte någon i publiken inte tyckte om det och drogs med av stämningen. Så showen rekommenderar jag.

Ja fredag idag.. Som jag sa ska jag signera böcker nu strax hos mitt bokförlag, sen ska jag plåta lite med Malin (content, content, content people!) och senare ikväll ska jag ut och äta middag med Fanny 🙂

Innan showen tryckte vi i oss mat, vi hade typ 15 minuter på oss haha..

Fina Kristian och Anna, sötpluttarna!

Båda plutar friskt med bakdelarna

Ser ni vem som sitter bakom Kristian och Andreas? 🙂 En hint.. Det är en youtuber!

Blååååås…

Alltså stämningen var galen, kändes som att jag var på en vild klubb i USA 🙂

Här visas det en tredje bröstvårta på scen.. Och ja, det är Kristian Luuk till vänster.

Lite snoppsång bjöds det på..

Kvällens gäng! 🙂

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (14)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *