Inlägget innehåller adlinks

alexandra kissie nilsson klänning

alexandra kissie nilsson klänning

Förra året (?), i Berns i en tidigare favoritklänning.

Jag känner mig lagomt mallig över att ha mitt nyår planerat, SÅ SKÖNT! Har till och med klänning planerad. Nu är det bara resturang som fattas men jag tänkte att jag skulle boka något imorgon. Får googla runt lite bara, om ni inte råkar ha tips även där 😉 Fick ju massa bra tips när det kom till hotell och det tackar jag hjärtligt för. Tror jag har bestämt mig för vilket hotell det blir. Men drar ex extra kik, vill ju gärna ha både pool och havsutsikt. Och det får gärna andas lyx, det här bohemiska är absolut mysigt men får jag välja så väljer jag lyx!

Ifall ni är ute i god tid kan ni checka av nyårsklänningen redan nu. Dessa är alla nedsatta, minst 40% på samtliga klänningar! Så det är bara att passa på 🙂 Klänningen som jag har på mig älskade jag för den har vadderade axlar, tycker det är så löjligt snyggt. Man får en helt annat hållning ser det ut som och siluetten blir så fin. Sen är den vit-guldiga lite busig också. Väldigt trendig, kanske inte riktigt min stil men tänkte att någon av er kommer gilla den. Sen är den ju nedsatt lixom!

Nej nu ska jag fixa iordning mig. Andreas har lurat med mig + våra vänner Kristian och Anna på någon talk show. Har ingen aning om vad det är vi har gett oss in på haha men det blir nog skoj. Kul att göra något annorlunda.

Silvrig glittrig klänning – LÄNK // Guldig klänning – LÄNK // Guldig klänning – LÄNK //
Röd klänning – LÄNK // Mörkblå klänning – LÄNK // Svart klänning (den jag har på mig) – LÄNK //

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (9)
 • Paula Smilee

  Skit själv har man varken nyårsplanner eller klänning! Känns som att det är dags att börja tänka på de nu…

 • Diana

  Jag vet inte vad det är och vad du gjort annorlunda eller vad det kan tänkas vara på dessa bilder ovan… men du är så på allvar super, dunder, megasnygg på de. Vet inte vad det är men du ser såååå DU ut på något sätt. Kan inte förklara alls. du är ju alltid så fin men det är bara nått. 🙂

  Det låter helt underbart hur ni kommer att få spendera ert nya år. Önskar dig det bästa och ett grymt nytt år, ny start på året med din kärlek vid din sida. <3

  Tänk att det redan gått ett helt år! Kan inte fatta, det går liksom snabbare och snabbare för varje år. 😀

 • Någon

  Hmmm…. Det är väldigt mycket reklaminlägg på din blogg. Var tvungen att räkna, nio inlägg den här veckan, 7 i är i samarbete med ett företag eller går ut på att sälja med hjälp av ad-links. Plus att du inte märkte ut att videon med frisyren var med Rapunzel. Lite trist innehåll faktiskt….

  • alexandra

   Ja jag vet, det blir så när det är black weekend och närmar sig julhandeln.. Blir mycket samarbeten då. Men ska försöka köra mer ”vanliga” inlägg också 🙂

   PS. varför jag ej reklammarkerar i min video är för att det inte var sponsrat. Dom har alltså inte bett om att synas i min youtube, det är ingen förtätning från deras sida. Vår deal är att dom syns på mina andra kanaler 🙂

 • Sofia - bipolär och fd laestadian

  Älskar den klänningen, bland de snyggaste jag sett! 😍

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *