I samarbete med Volkswagen 

Just nu kör jag en T-roc från volkswagen. En city suv som är lite mindre än min förra som var en Tiguan. Jag fick en kommentar från en följare precis när jag skaffade denna bil att jag skulle jämföra dom, och nu när jag kört min nya bil är det klart jag kan göra det. För nu har jag fått känna ordentligt på den och kört runt. Den största skillnaden är storleken, det är fortfarande en stor bil (tycker jag då som körde en liten Audi A1 innan haha) men lite mer kompakt. Den är väldigt smidig och oerhört lätt att kontrollera. Jag känner mig ”lagomt” stor i trafiken och väldigt säker. Det gjorde jag i min Tiguan också, men där kände jag mig lite större och pampigare. Båda är minst lika enkla att hantera, ingen av dom känns tunga att köra.

Jag brukar köra Andreas bil ibland och han har en Touareg. Det är den största av dom alla och den tycker jag är lite svårare att köra för den är tyngre. Så både Tiguanen och t-rocen är väldigt bra alternativ för oss som vill köra en större bil men känna samma lätthet som när man kör en mindre. Min t-roc har faktiskt mer hästkrafter än vad min tiguan hade, så det känns lite busigt ibland när jag kör upp snabbt och låter motorn låta lite. För den låter som en riktig bamsing 😉 Men när jag kör som vanligt är den väldigt tyst.

Både tiguanen och t-rocen har FANTASTISKA backkameror. Jag har sagt det förut men vill säga det igen. Jag har inga som helst problem med att parkera, spelar ingen roll om jag är i stan eller hälsar på Andreas familj i Bollnäs. Jag kommer in överallt, och det är även tack för alla sensorer som hjälper mig känna av när jag närmar mig något från sidan, bakifrån eller framifrån.

En skillnad jag har märkt av tydligt är bagageluckan. Eller ja snarare är det Andreas som har märkt av den för vi brukar ha med Zacco, en väldigt stor hund på 40 kilo haha. Han får inte plats i min nya bil, men han fick utan problem plats i tiguanen. Men jag personligen tycker storleken är fantastisk, jag får plats med alla mina grejer, Chloé får ju plats i alla bilar (hehe) och jag kan även utan problem storshoppa på IKEA och få plats med alla saker i min nuvarande bil. Man kan fälla ner och ha sig väldigt mycket i bilen.

Hoppas du som frågade är nöjd med mitt svar och ni som funderar på bilköp tyckte att detta hjälpte 🙂

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (9)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *