Julklappstips!

Inlägget innehåller adlinks.

Shit mindre än en månad till jul haha.. Men jag är duktig tycker jag, jag handlade min första julklapp igår och det är en klapp jag vet att en viss person verkligen vill ha. Jag är ju fruktansvärt dålig på klappar, men nu fick jag faktiskt till det 🙂 Så det känns både kul och bra. Jag har också hyffsat bra koll på vad mamma vill ha, samt syster. Så egentligen är det bara plastpappa kvar men han vet jag också vad han ska få 🙂 Känns nästan som att jag kommer slippa stressen kring julklappar i år.. Hade ju varit fantastiskt!

Sen precis som förra året har jag inte så många att handla klappar till, det är Andreas, mamma, syster och plastpappa. Brorsan och riktiga pappa är ju båda utomlands och kommer inte hem något under jul.

Parfym – LÄNK // Gift set Lancome – LÄNK // Balmain hair set – LÄNK // Voluspa ljus – LÄNK // The ritual Dao gift set – LÄNK // Morgonrock – LÄNK // Lashes by Alexandra Nilsson – LÄNK //

Beard kit – LÄNK // Parfym Zlatan – LÄNK // Hårvax – LÄNK // Rakapparat – LÄNK // Solglasögon balmain – LÄNK // Halsduk – LÄNK //

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *