Söndagslistan..

Bäst denna vecka:
Var nog att börja veckan med årets nätängelsgalan 🙂 Känns ju inte som ett direkt dåligt sätt att starta veckan på va? Alla skulle behöva boosta med kärlek på måndag morgon för att orka 🙂

Sämst denna vecka:
Att jag har varit så oerhört trött, men också mitt hår.. Det går av och jag förstår inte varför 🙁 Har håret nästan uppsatt hela tiden i låg toffs men ändå går det av mitt på huvudet. Förstår inte vad jag gör för fel!

Har jag varit arg denna vecka?
Nej inte vad jag minns 🙂

Glad?
Ja väldigt glad!

Ledsen då?
Faktiskt inte vad jag kan minnas iaf, alltid något!

Veckans mest like’ade bild:
Algorimen har gjort så att inga ser mina bilder alls typ! 🙁 Så trist.. MEN ni får gärna kika in på min senaste bild, har en sjukt härlig tävling där du och din vän kan vinna en varsin jacka från c***, värde 6000 kr! Klick på bilden för att komma till tävlingen.

Vad jag har på mig idag:
Träningskläder och därefter mjukisbrallor hehe.. Men det är ju så det ska vara en söndag! Skulle egentligen ha bytt om till galaklänning nu på kvällen men hann inte med det för jag hade jobb att ta hand om.

Nästa vecka ser jag fram emot:
Ja inget speciellt, kanske låter lite tråkigt men det är en ”vanlig” vecka som väntar. Ska till city akuten för att titta på min vänstra fot som jag har brutit. Så hoppas att jag får goda besked därifrån. Jag har ju tyvärr lite problem med den foten, men vill helst inte operera.. Orkar inte med rehab 🙁

Vad jag gör denna söndag:
Tränat, åkt iväg med skräp till återvinningscentralen, klippt och publicerat video och ta det lugnt 🙂

Morgondagens planer:
Har 2 kampanjer som ska upp. Sen ska jag träna också, åka förbi revisorn.. Men inga mer planer än så.

Några fler bilder från måndags 🙂

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (8)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *