Inlägget innehåller adlinks.

Jag har lyckats samla på mig typ 5 kalendrar och jag längtar tills den första december. Jag är sån som verkligen vill vänta tills jag ”får” öppna så jag får en liten överraskning hela vägen fram till jul haha.. Som ett litet barn! Då jag inte har öppnat nån än kan jag tyvärr inte säga vilken som är bäst, men av det jag har sett så verkar den första från Revolution väldigt bra. Sen också den från glossybox, dock tog jag inte med den i kollaget nedanför för den är nu slut tyvärr.

Annars då? Sitter hemma och redigerar vloggen från USA som ska komma upp imorgon redan. Har också varit och bytt min bils däck, det är ju dags för vinterdäck nu.. Sen ska jag försöka städa lite och senare vid 18-tiden ska jag träffa upp Michelle 🙂 Vi ska till MOS för att pierca öronen, äta lite mat och eventuellt titta på någon bio. Hojta till ifall ni kan rekommendera någon bra film som går just nu.

Revolution – LÄNK // Dermalogica – LÄNK // Biotherm – LÄNK //

Ciaté mini mani – LÄNK // Lumene – LÄNK // Molto brown – LÄNK //

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (11)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *