Get ready with me!

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (4)
 • Blondina

  Fina du 🙂 alltid gillat Dig oavsett vad som hänt o oavsett vad du gjort. Vi alla gör dumma saker men att få träffa dig, prata med dig om de så vore i 5 min hade varit en dröm 🙂 kram ♥️ Tess Thelin

 • Diana

  Åh vad läskigt med ”stalkern”.. fick lite rysning på om det kunde vara någon du umgåtts med förut lite lätt. Som gärna säger att hon känner dig sååå bra och vill ha fame till varje tänkbara pris… Hur som helst, hoppas du slipper personen på galan, så att du kan få bara vara du, bästa du.

  Du ska veta, du är grym, stark och så jädrans häftig. Alexandra 2.0 är en grym tjej tack vare allt du gjort och gått igenom under tiden som Kissies/ Alexandra 1.0.
  vi gör alla knasiga saker, lite knäppa grejer som är mindre smarta men det bästa är när vi lär oss av de händeleserna. Det är det som gör oss starka och grymma. De som inte lär och fortsätter, blir bara patetiska. Jockeboy eller va fan han heter verkar ju inte lära sig alls, inget i livet har lärt han ett smack verkar det som. Men du står och går med huvudet högt just för att du är du, en grymt starkt tjej 2.0 !

 • Rebecca

  Hej Alexandra.
  Tack för en bra blogg vlogg slogg 😉
  Ett tips .. det är att åka och ta allergi test för smink. I videon märker man mer och mer hur din näsa blir mer och mer irriterad när du lägger på smink.
  Jag själv har gått i fler år med olika smink men alltid känt mig förkyld i näsan… Tills det visade sig att ämnena i sminket är inget min kropp eller näsa gillar. Så idag är det parfym fri smink .. mest från apoteket 🙂
  Ha en kanon dag 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *