Aftonbladet TV

Hej!

Imorse var jag hos Aftonbladet för att prata om min bok, Jag är visst feminist och jag tyckte intervjun gick bra. Var väldigt trött och jetlaggad haha men det var bara att bita ihop. Vi pratade om feminismen såklart, näthat, hur man hanterar hatet och hur mina fans har tagit emot boken. Jag tycker ju ni har tagit emot den med öppna armar och det gör mig så glad ska ni veta! Ni kan se avsnittet här: https://www.aftonbladet.se/tv/a/271839

Nu har jag klippt klart dagens video och den kan ni se just nu på min youtube-kanal. Ska dricka upp min kopp kaffe och ta mig till gymmet och hämta ut ett paket. Känns så skönt att äntligen vara frisk så jag kan börja röra på mig. Tyvärr är jag en sån person som samlar på mig oerhört mycket vätska så fort jag inte håller mig till mina rutiner.. Ja så back to basics, även om jag inte kan träna helt som vanligt pga operationen riktigt ännu.

Obs: Det står ”från att hata feminister..” och det stämmer ju givetvis inte. Har aldrig sagt att jag har hatat feminister. Men det är som vanligt med nyheter, det ska ju överdrivas lite hehe..

alexandra kissie nilsson bok

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (6)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *