Söndagslistan

Bäst denna vecka:
Att få spendera veckan utomlands i värmen och i solen 🙂 Precis det jag behövde!

Sämst denna vecka:
Nog att jag är så extremt trött idag, men det är ju för att jag är jetlaggad. Men jag tyckte jag var duktig igår när jag kom hem. Sov hela flyget, landade vid 12-tiden. Var vaken till kvällen, tränade och somnade först runt 12 på natten. Sov till 10 idag och drog mig till 11 haha..

Har jag varit arg denna vecka?
Nja inte arg, men absolut irriterad på en person som jag har behövt umgås med. Tycker inte om människor som ljuger, förskönar sanningen och trycker ner andra för att verka bättre själv. Nej tack!

Glad?
Ja väldigt glad 🙂

Ledsen då?
Nope, har varit trött och lite sliten vissa dagar men inte ledsen.

Vad jag har på mig idag:
Höga svarta byxor med guldiga knappar och en vit tröja bara. Absolut inget speciellt men jag har bara varit i MOS och shoppat med lillasyster.

Nästa vecka ser jag fram emot:
Ska gästa ett nyhetsprogram imorgonbitti och prata om min bok, förhoppningsvis går det bättre än när jag var med i Breaking news hehe.. Sen är det en gala jag ska gå på och träffa Issa till helgen. Blir mysigt!

Vad jag gör denna söndag:
Shoppat med lillasyster, mamma och Andreas. Nu ska jag börja spela in en video som måste upp imorgon (så dagens video kommer alltså inte upp, sorry about that) och ikväll tror jag vi ska gå på bio. Myspys!

Morgondagens planer:
Aftonbladets nyhetsprogram på morgonen och gala på kvällen. Youtube-filmen ska upp också.

Vi åt lite god choklad inne på MOS, men herregud vad dyrt det var. 500 kr för detta haha..

Leonora hade fått 3 ridlektioner i födelsedagspresent. Men som jag har nämnt har en familjemedlem cancer och går igenom en jobbig behandling som gör att INGA baciller får komma in till hemmet. Så hon fick en shoppingtur istället. Hon valde massa fina kläder 🙂

Min bok finns nu ute i butikerna 🙂 Denna hittade jag i Akademibokhandeln inne i MOS. Vill ni köpa den online hittar ni den *HÄR*

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (8)
 • Emilia

  Hon kunde väl ha ridit och sedan duschat och bytt om innan hon åkte hem? Det är ju massa baciller på MOS också, med tanke på hur många människor som är där varje dag. Säkert många som är sjuka/förkylda som går dit också.

  Inget illa menat, bara nyfiken hur du/ni tänkte. Hoppas ni hade en trevlig dag iallafall 🙂

 • Louise

  Men wow mos känns tusen gånger värre än en ridskola! Där det är frisk luft osv. Har själv infektionskänsligt barn så gallerior på en helg nu när förkylnings och influensasäsongen är igång hade jag själv aldrig vågat 😱

 • Sara

  Men herregud vilket dyrt fika. Sen såg det jätte gott ut men det är ju helt sjuka priser!!!!

 • Mia

  Kan inte komma på en enda smitta som går från häst till människa utom möjligtvis salmonella och det finns i stort sett aldrig på häst. Shoppingcenter däremot – fullt av hostiga människor. Stall borde ju vara perfekt av smittskyddsynpunkt – långt emellan människorna och då mindre smittorisker.

 • Emilia

  Skulle vara kul om du kunde svara på kommentarer ibland Alexandra 🙂 inte bara dom som är superpositiva och håller med dig om allt. Förstår att du kanske inte vill svara dom som är elaka, men dom här ovan skulle du väl kunna svara på?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *