Min egen design!

Inlägget är i samarbete med Caseapp

Jag är så glad över mitt samarbete med caseapp 🙂 Tillsammans med har jag fått designa mitt egna Iphoneskal och ett datorskin. Så himla roligt för detta är verkligen jag! Minns ni att jag brukade måla förut små ”fula” serier med paint här på bloggen haha? Jo detta kan man väl se som en spin off av det.. Båda designerna är inspirerade av min bok ”Jag är visst feminist” och tjejen på skalet är även lite inspirerat av mig själv 😉 Syns det eller?

Jag tycker det känns lite extra kul att få göra något själv. Då blir det lixom mer ”på riktigt” och att det verkligen är jag som har gjort den. Blir mer än att bara rekommendera något. Dessa målningar har jag ju ändå lagt ner tid och energi på lixom. Så hoppas verkligen ni gillar dom och att ni taggar mig ifall ni använder dessa så jag kan reposta 🙂 ♥

Ni kommer till alla mina designs här: https://caseapp.se/alexandranilsson

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (8)
 • Mathilda

  Så jäkla snygga! Vilken talang. Har tyvärr inte råd med nåt, men kan ju hoppas på en tävling längre fram 👍

 • Diana

  Jag tycker de är asfina. Hoppas på att de kommer att gå åt som smör och att de tar slut, för det är de värda och du med. De är jättesnygga och ännu en gång, kan inte sluta säga det, men vilken talang! 🙂

 • Rena

  I like your design! Very cool!
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

 • Tiffy

  wow! Jag älskar att du en sådan feminine kvinna är feminist! Helt rätt! Du är ju en grym och inspiration!

  vill bara få ut min åsikt om hur feminism kan tolkas fel, Jag tycker det är jätte bra att feminism har gjort mycket för kvinnor, mycket bra har kommit utav det, och ”yay go women” och ”girlpower” men värför måste det gå så långt som när det helt plötsligt handlar om manshat, eller att vi kvinnor inte ska raka oss eller sminka oss, eller ge sitt barn killkläder och bilar till leksaker om hon är född med mus? Ordet Hen, vad betyder det? Anti-feminism är inte sexism. Det försvarar inte de olika typerna av fysiska, sexuella och moraliska våld mot kvinnor i familjen och samhället. Det betyder inte att man bryter mot kvinnors naturliga rättigheter, vilket uttrycks i konstitutionen och rättssystemet som helhet. I stället stöder anti-feminism de medfödda biologiska skillnaderna bland män och kvinnor, och som ett slutresultat riktas mot könsblindhet – en unisex trend som artificiellt ökar på grund av feminismen i den moderna globala civilisationen. För att skydda kvinnornas naturliga rättigheter behöver du inte vara feminist, man måste vara en humanist som har ägnat sig åt att skydda alla människor!

  Jag såg på en dokumentär där de ville se om könen på djur såsom apor hade olikheter när det gällde val, intressant nog hade de det. Alla apor oavsett kön på en zoo fick leksaker spridda runt omkring platsen där de var på, leksakerna bestod av bilar eller dockor. (Som vi är vana vid att köpa anpassad till köne) De studerade aporna och alla, ja alla honor valde dockorna, och japp.. alla hanar valde bilarna. Ingen har påverkat dessa apor på något sätt, utan apora var helt ensamma i den stora utrymmet och valde helt på egen hand. Om vi försöker förstå varför de valde just dessa leksaker, finns det en rätt enkel förklaring.

  Jag tycker det är intressant att vi inte har ord för andra rättigheter eller tänkande, ordet feminist enligt ordboken (franska féminisme, av latin feʹmina ’kvinna’), social rörelse för jämställdhet. Finns det något ord för om man är för rättigheter för alla svarta, alla homosexuella? Jag tycker det är underbart att vi kvinnor, har stått på oss, fått samma rättigheter som män. Dock kan jag inte hålla med med att vi ska se ut som män, eller börja med ordet Hen. Jag menar att jag tycker inte att ni ”feminister ” ska se ner på kvinnor som sminkar sig, rakar sig eller hata män.

  Metoo är ett helt annat ämne och jag tycker det är helt rätt att kvinnor får utrycka sig om hur de egentligen känner, hur de har känt sig och berättar om de mått dåligt. Men då undrar jag om någon man tog dig på rumpan, stirrade på din byst, eller gav dig en olämplig komplimang, sa du ens ifrån? Är vi feminister och står för kvinnors rättigheter ska vi inte säga ifrån på direkten? Absolut det ska inte ens behöva ske att någon tar på en eller stirrar. Men vi borde läxa upp dem på plats! Jag säger alltid ifrån numera, men jag insåg att har jag urringning är det blickar även från kvinnor.

  Värför ser kvinnor upp till Marilyn Monroe som är en Womanicon, sexbombshell och hatade att folk såg henne som en dumblondin, nu säger jag inte att hon var dum, men varför valde hon då att vara ”sexig” och tackade ja till sexiga plåtningar och lättklädda bilder? Jag har ingen åsikt om sådana jobb, man får göra precis vad man vill men jag blir bara förvirrad när det gäller sådant här, när kvinnor klagar på sliskiga män som dräglar och behandlar oss som sexobjekt. Vad gjorde Marilyn Monroe på dessa bilder? Trodde hon att ingen man skulle drägla? Eller var det meningen att dessa bilder inte skulle väcka någon sorts form av åtrå? Hon kanske ville inte ha komplimanger såsom sexig, eller att få hyllning till att vara the sexiest kvinna on Earth. Hennes dröm var ju att få vara med i Playboy tidningen som är ju den mest förnedrande sexobjektiferade tidningen någonsin. Nu tänker ni säkert, att hon visst var feminist då hon var en kvinna som fick roller i filmer och skapade även ett eget filmföretag vilket är så grymt för att vara en kvinna på den tiden, men jag tycker ibland att det här med metoo och ordet feminism går lite för långt. Om kvinnor tackar ja till halvnakna jobb som utrycker sex och åtrå i bilder och sedan klagar på att någon kommenterade bilden på ett sexuellt och olämpligt sätt, det blir ju lite dubbelmoraliskt och hyckleri. Att kvinnor gör tusen squats på gymmet, för att sedan ta en perfekt rumpbild och sedan lägga upp den på instgram, vad vill man säga med den bilden, vilken publik vill ni ha? Jag menar bara att man väljer själv vad man vill ge för intryck, och vilken publik man vill ha. Vem vet, tänk om de männen som inte kan bete sig när de ser en kvinna att det var tack vare alla sexicons som blottade sig i tidningarna. Tänk om Marilyn Monroe var den som inspirerade män att se på kvinnor som sexobjekt, var inte playboy-tidningen en tidnigen för män? Ordet boy betyder ju pojke. En tidning fylld med nakna kvinnor? Dessa kvinnor såg ju inte direkt vettskrämda ut?. Var inte de rakada och hade smink? Tidningen PLAYBOY ger ju den bilden på kvinnor, pojkar som växer upp med den tidningen tror ju att kvinnor ska se ut så, att de ska vara kåta jämt och njuta av uppmärksamheten av snuskiga blickar och kommentarer. Tänk om det var Marilyn Monroe som var en av dem som fick pojkar att bli sliskliga män. Absolut har hon gjort mycket bra som kvinna i filmindustrin när det gäller rättighter men hon gav ju även rättighter till män att se på kvinnor som sexobjekt.. Hon är inte min idol men absolut en förebild inom annat.

  Samhället är inte skyldig oss någonting. Ja. Kan vi rösta? Ja. Kan vi arbeta? vi samma rättigheter och möjligheter som män? Ja. Män är ständigt porträtterade som rovdjur, deras sinne för humor är sexistiskt och deras beteende anses vara oacceptabelt. Vi matas av män som förövare av våldtäkt, mord och våld i hemmet. Pojkar måste undra om de någonsin kommer att kunna göra någonting rätt. Detta måste göra det svårt för unga män och kvinnor att bygga upp relationer baserade på ärlighet, kärlek och förtroende. Kvinnor kan vara lika illa, mörda, våldta och förföra män för att få deras vilja.

  yönk om det ör mammans fel att sonen blir en sjuk våldtöcksman? ​Narcisstiska mammor gör ju män till våldtäktsmän, en man som blivit psykiskt eller fysikskt eller både och- misshandlat av en kvinnlig förebild, alltså en mammafigur, gör dem hatiska och hämdlystna, det incestious mamman gör ju sonen psykist ostabil. En kontrollerande mamma gör ju en son till en ostabil man med en ostabil syn på kvinnor. Det kanske är vi kvinnor som skapar dessa monster, jag säger inte att alla men mycket beror ju på uppväxten. En mamma är ju en sons första kvinnliga kärlek. Förstör hon honom förstör han andra kvinnor senare i livet.

 • LEO

  Wow HELT RÄTT Tiffy,gillar det Tiffy skriver och hon försvarar ju Alexandra, och hon tar ju fram bara att Alexandra hanterar Feminism på ett sunt och korrekt sätt. jag tror att T vill bara förmedla och försvara hur Feminism har gått för långt i många länder och sammanhang, att det börjar handla om annat än kvinnors rättigheter. Och hon har nog ett liv då hon försvarar det hon tycker och tänker, uttrycker sig vilket hon får. att Lola skriver ”har du ett liv, människa?” Hon är en människa som har ett liv, Precis när Alexandra lägger upp bilder från eventet mot nätmobbing. Du är taskig Lola, och kan du inte säga något snällt eller vettigare har du inget liv då du mår bra av att trycka ner folk. Alla får utrycka sig men snälla tryck inte ner.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *