Marrakech eller USA?

Man kan ju nästan tro att dessa bilder är tagna i Marrakech men dom är faktiskt tagna vid The ringling som vi besökte här om dagen. Denna vackra byggnad är nu ett museum och den är lika fin på insidan som på utsidan. Passade på att posera lite i min leopard-långklänning som jag inte fått tillfälle att bära än. Den är väldigt skön att ha på, och den fladdrade fint i vinden. Ska packa ner den till nästa utomlandsresa också, den är så snygg till lite guldiga smycken och funkar utmärkt efter en dag på stranden. Håller ni inte med? 🙂 Den är från Chiquelle till er som undrar, vet att jag inte är den bästa på att skriva ut vart saker och ting kommer ifrån.. Glömmer det nästan varje gång! Enklare på Instagram då det bara är att tagga i bilden lixom.

Hoppas ni har en fantastisk fredag, vi hörs igen imorgon och då är jag tillbaka i Sverige ♥

alexandra kissie nilsson usa

alexandra kissie nilsson leopard klänning

alexandra kissie nilsson klänning

alexandra kissie nilsson klänning

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (27)
 • Vera

  SLUTA med photoshop!!! Du är så jäkla fin som du är❤️❤️ Tänk på alla unga osäkra tjejer som läser, du är redan så himla fin❤️

 • Jenny

  Trodde du hade opererat brösten mindre? Behövs ingen läkningsbh? Ser ingen skillnad mot för innan bara.

  • Anonym

   Ja ingen skillnad på dom. Det fortfarande ut som plastbomber, inget kvinnligt alls.

   • K

    1. Hon har bröst
    2. Vad har du för rätt att kunna säga att hon inte är kvinnlig.

    Kan inte alla som lider av sjukdomen ”tryck ner alla kvinnor till botten för att dom är inte värda ett skit” bara ta och lämna.

    Kom igen är det inte dags att vi peppar, lyfter och tar hand om varandra.

 • Undrar

  ”Utomlandsresa”..? Vilket intressant ord du konstruerat…

 • Babe

  Sååå snygg du är!!

 • Cecilia

  Wow så fina bilder och fin du!
  Du är så modig som vågar visa så mycket boobs 😉 Jag känner mig alltid naken i urringat men det är ju inte värre än bikini när man tänker efter… och bröst är ju inget farligt!
  You go girl!

 • Ekho

  Diskuterar alkohol i min blogg! Läs gärna och diskutera! 🙂

  http://nouw.com/ekho

 • Angelic

  Så himla underbara bilder! Som taget ur en dröm!! Älskar klänningen! ❤️

 • Anonym

  Oj vad lång din överkropp blev, har du legat på en sträckbänk? I tvn såg du lite annorlunda ut på
  Breaking news haha

 • Sara

  Fina bilder! Min hy skulle aldrig kunna bli sådär jämn och fin.

 • Louise

  Jag tror nästan ALLA tjejer (med mycket få undantag) påverkas, inte bara ”unga och osäkra”. När man dagligen ser en typ av bilder, alltid i ”rätt” ljus/vinkel/pose/photoshop, för att alltid se så smal men ändå kurvig ut som möjligt med felfri hy – det blir propaganda för dagens kvinnliga utseendeideal.

  Det är ju ingen slump att alla kvinnor år 2000 skulle vara så smala som möjligt med stora bröst och pytteliten rumpa (stor rumpa var en förolämpning), medan kvinnor idag istället opererar sig till oändlighet för att ha superssmal midja men en kurvig, thicc kropp i övrigt. Vi har exponerats för ett ideal genom bilder tills ”liten rumpa” idag är en förolämpning. Folk sprutar för sjutton in cement i röven! Cement!

  Det är mainstream att operera sig och injicera sig idag: det KRÄVS i 99.9% av fallen för alla kvinnor som vill uppnå instagram-idealet. Dessutom photoshopas det och nästan alla använder filterfunktioner, till den grad att de inte klarar av att se sig själva på vanliga kort längre (känner själv några av dessa tjejer). Den här sjuka idealhetsen måste sluta, nästan alla påverkas även om de inte erkänner det! Det göms bakom att ”alla gör som de vill, gör vad du mår bra av” etc. men det är ingen bot på dålig självbild och det bidrar dessutom till ett ideal där alla måste skära/injicera i sina kroppar. Att sedan dessutom posera sönder på varje bild för optiska illusioner (och photoshoppa) ger bara ännu större snevridhet på vad vi tror är uppnåeligt och ”normalt”.

  Jag själv kom på mig en dag med att fundera över om inte mina läppar är för ofylliga, en tanke jag aldrig tänkt i hela mitt liv innan jag bombarderats med instagram-bilder i 2 år – och då tycker jag ändå att läppinjektioner i 98% av fallen ser för jävliga ut. Jag har också börjat tycka att mina höfter är för smala, vilket jag aldrig tyckt innan, och jag får envist rationalisera bort dessa tankar. Jag är egentligen väldigt nöjd med det jag har och blir påverkad ändå. Jag vill inte bidra till att skönhetsoperationer ska bli mainstream, rentav ett krav, för att nå dagens (ständigt föränderliga) kvinnliga skönhetsideal. Av samma anledning skulle jag aldrig manipulera bilder. Feminist eller inte, jag vill bara bidra till en värld där mental och fysisk hälsa och god självkänsla får en chans att spira!

 • Maria

  Wow vilka underbara bilder, så är så fantastisk! Följt dig i snart 10 år.. Galet? Kanske.. Puss

 • Silvia

  Älskar dessa bilder!

 • Ann

  Jätte fina bilder! Du ser ut som en modell😁

 • Sara

  Prinsessa 💗 👑

 • blondina

  Du är så fin gumman 🙂 Kram

 • Hanna

  Du är så himla fin Alexandra, och vilka fantastiska bilder!! Synd att folk inte kan hålla sig från att vara elaka, ganska ofattbart faktiskt.

  • Hanna2

   Ser ingen som är elak. Bara kritisk mot hennes överanvändning av Photoshop. Och en Kissie som återgår till gamla vanor när läsare och antal kommentarer sviker.

 • anonym

  WOW vilka vackra bilder Alexandra! Du ser ut som en gudinna, fantastiskt fin!! <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *