Marrakech eller USA?

Man kan ju nästan tro att dessa bilder är tagna i Marrakech men dom är faktiskt tagna vid The ringling som vi besökte här om dagen. Denna vackra byggnad är nu ett museum och den är lika fin på insidan som på utsidan. Passade på att posera lite i min leopard-långklänning som jag inte fått tillfälle att bära än. Den är väldigt skön att ha på, och den fladdrade fint i vinden. Ska packa ner den till nästa utomlandsresa också, den är så snygg till lite guldiga smycken och funkar utmärkt efter en dag på stranden. Håller ni inte med? 🙂 Den är från Chiquelle till er som undrar, vet att jag inte är den bästa på att skriva ut vart saker och ting kommer ifrån.. Glömmer det nästan varje gång! Enklare på Instagram då det bara är att tagga i bilden lixom.

Hoppas ni har en fantastisk fredag, vi hörs igen imorgon och då är jag tillbaka i Sverige ♥

alexandra kissie nilsson usa

alexandra kissie nilsson leopard klänning

alexandra kissie nilsson klänning

alexandra kissie nilsson klänning

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (27)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *