The ringling

Hej! 🙂

Nu är vi inte längre i Orlando utan vi har åkt till Sarasota för att utforska ännu mer. So far so god tycker jag, det är väldigt fint och lugnt här. Det är typ bara pensionärer här men jag förstår varför. Det är väldigt fint, lugnt, området är rent, varmt klimat, nära till allt.. Ja så kommer jag nog vilja ha det när jag är äldre också hehe 🙂 Så kanske kommer hit igen när jag fyller 70, vem vet!

Vi besökte The Ringling igår som är ett konstmuseum. Museets konstsamling består för närvarande av mer än 10 000 objekt som innehåller en mängd olika målningar, skulpturer, ritningar, tryck, fotografier och dekorationskonst från antika och nutida perioder och från hela världen. Det var väldigt vackert och det fanns mycket att titta på. Bland annat alla häftiga träd som växer hej vilt.  Finns även en vacker hemlig trädgård, och varför den är hemlig är för att skaparna av museet och familj ligger begravna där.

Det fanns också ett roligt cirkusmuseum som var grundat 1948. Det är det första museet som dokumenterar cirkushistorian. Museet har en samling av handbills, affischer och konsttryck, cirkuspapper, företagsrekord, garderob, rekvisita, cirkusutrustning och paravagnar. Väldigt roligt faktiskt och där hade vi mycket att titta på mina vänner. Dom har världens största miniatyrcirkus där, och den måste ha innehållet över flera miljoner små miniatyrer. Sjukt häftigt, men svårt att fånga på bild.

Mycket vackra skulpturer och blommor ute på trädgården.

Träden växer så snabbt så att ena statyn har blivit inväxt i trädet, hur häftigt är inte det? För bara 7 år sedan stod skulpturen av pojken helt själv, och nu har trädet växt ikapp den. 

Så magiskt fint!

Jag var glad som vanligt 🙂

Så maffigt!

Vackert va?

Häftig målning som man möts av vid ingången till Cirkus-avdledingen!

Inne i Cirkusen, hittade en kompis!

Creapy…

Här ser ni en liten del av världens största mini-cirkus, så coolt!

Närbild på gubbarna, så löjligt imponerad av detta haha 🙂

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (11)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *