Bästa komplimangen!

Lördag idag, fast det känns som söndag? Kanske bara är jag hehe, men det är lördag iaf. Jag och Andreas tog det väldigt lugnt igår, vi tänkte gå på bio men han verkar tyvärr ha blivit smittad av mig så vi stannade inne. Dessutom hittade vi en ny väldigt bra serie som jag inte kan sluta titta på, den heter the good doctor och finns på Netflix. Verkligen inte serie jag trodde att jag skulle tycka om, men vi såg 7 avsnitt i rad och efter det sista avsnittet började jag storgråta så vi fick stänga av. Det hade jag nog inte gjort om det inte beror på skitcancern som vi har i familjen just nu, men jag fick på riktigt ont i hjärtat. Det är läskigt att man kan bli så ledsen så det känns som att hjärtat säger ifrån. Har inte hänt mig många gånger, men igår kändes det så 🙁

Idag har jag fullt upp. Ska filma ett samarbete som ska upp nästa vecka (tror jag). Så tänkte filma allting idag och sen klippa den på flyget hem sen. Så jag effektiviserar mitt liv litegrann. Sen ska jag också fota ett samarbete, det ska också upp om någon vecka men lika bra göra det nu när jag hinner. Sen ska jag filma klart helgvloggen, klippa den och göra den publiceringsklar inför imorgon. Får se om jag hinner fixa en video till onsdag också.. Herregud nu fick jag lite panik haha, ni förstår att en video inte tar 10 min att ordna va?

Jag längtar så till recessioner börjar komma in om min bok, men det kommer nog dröja några dagar då jag inte har kikat i butikerna om dom finns där en. Men jag har fått en från Diana, som troligtvis köpt boken som ebok online. Och titta vilken fin komplimang!! ♥ Känns så himla kul då jag skrivit exakt allting själv. Jag kände att jag verkligen har blottat mig genom att göra allt jobb på egen hand och då sätter sig komplimanger som dessa extra bra i hjärtat.

–  blogg.alltforforaldrar.se/lamadrex

jag är visst feminist

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (10)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *