Friyay

Hej!

Ja alltså jag är fortfarande sjuk.. det går så himla.. långsamt.. för min kropp.. att återställa sig.. 🙁 Inte roligt, men det går åt rätt håll iaf. Så idag satte jag på mig lite kläder och åkte in till stan för att ta hand om några ärenden. Men mitt möte jag hade inplanerat klockan 2 fick jag ställa in, kände att jag hade tagit mig vatten över huvudet när jag plötsligt flög fram på stan i mina lackbrallor och höga klackar. Hur svårt ska det vara att bara ta det lite lugnt haha?! Jag är omöjlig alltså.. Men jag fick lite gjort. Jag köpte mat till Chloé och hämtade ut 2 paket. Ena paketet är till USA-resan som är på söndag (wiie) och det andra paketet är till en video som jag ska göra sen när jag kommer tillbaka.

Ja så resten av dagen då? Jo vila och fortsätta första bli frisk. Så fruktansvärt tråkigt men jag filmar en helgvlogg så lite har jag att sysselsätta mig med. Sen har jag alltid jobb att ta hand om på datorn. Minns inte senast jag tänkte ”nu har jag absolut ingenting att göra”.. Men samtidigt hade jag nog fått panik av den känslan. Jag måste ha något att göra hela tiden annars känner jag mig sämst typ. Ibland når tankarna mig om jag skulle ha någon bokstavskombination. Men då tar jag mig en titt på Andreas bara och känner mig lugnare. Han är mycket mer hypad än vad jag är, tro det eller ej!

Bilder: Malin Göransson 

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (10)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *