Fredagslistan

Humör idag?
På bra humör, lite rastlös för jag är trött på att vara sjuk bara.. Försöker ju ligga still så gott jag kan så jag kan skynda på kroppens läkningsprocess..

Helgens planer?
Ta det lugnt, hälsa på mamma imorgon en sväng, packa väskan och tillslut resa till Orlando på söndag.

Veckans sämsta?
Mitt lilla uppträdande i Breaking news. Så onödigt och faktiskt slöseri med min tid. Känns så trist att man blir lovad en sak men sen ska det handla om något helt annat. Har hört samma sak från andra människor som har deltagit i deras program.

Om du fick välja vem i världen du skulle äta middag med imorgon kväll, vilka hade du valt?
Mamma, vilket jag ska göra också 🙂 Sen hade det varit lite ballt att få käka middag med

Veckans bästa?
Att jag släppte min bok, äntligen! 🙂 Ni kommer till den här *LÄNK*

Veckans framsteg?
Att jag slapp ta en alvedon imorse? Hehe..

Veckans konstigaste?
Får ofta konstiga och roliga meddelanden på både min mail och på insta-message. Denna vecka var det en kille (?) som ville göra en bild där det ser ut som jag är en jätte. Förstår lixom inte grejer.. Why?

Veckans tanke?
Varför verkar vissa tycka det är världens undergång att ”göra slut”? Nu pratar jag inte bara om pojkvänner och flickvänner. Tror det är lika viktigt att kunna göra slut med vänner som att hitta nya vänskaper. Vi växer av att ta beslut som gynnar oss och vårt välmående. Känns som ett sånt slöseri att umgås med människor man egentligen inte trivs med. Eller hur?

Vad var det roligaste som hände i veckan?
Förutom boken är det tyvärr inte så mycket, har ju varit sjuk typ exakt hela veckan nu.. Men det var väldigt mysigt att fika med Fanny och få snacka av sig! Jag mår oftast bättre efter att jag har fått ventilera av mig.

alexandra kissie nilsson fik

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (21)
 • Jessica

  Fast du måste ju veta vad Breaking News är för slags program eller? Det räcker ju med att kolla 2 minuter så förstår man att det inte sysslar med några långa intervjuer, att allt går svinfort och att Filip och Fredrik jämt avbryter sina gäster. Det finns andra program som är bättre att delta i för att göra reklam för sina grejer.

 • Ann

  Ja absolut visst är det viktigt!
  Jag har avslutat två vänskapsrelationer på senare tid. Både för att det inte gav mig något i utbyte, växt ifrån varandra eller att det är så energi krävande att ens hålla kontakt så man hörs sporadiskt och ses enstaka gånger i månaden/år till och med.
  Jag tycker det skulle vara sunt för alla att tänka vilka man vill ha i sitt liv och inte. Jag har två nära vänner och jag är nöjd med det. Mindre energikrävande att vårda enstaka relationer än att ha flera ytliga. Kram

 • Zizo

  DETHÄR MED VÄNNER. PÅ SENASTE HAR JAG TRÄFFAT NYA SOM VERKLIKGEN BEHANDLAR MIG BRÄTTRE ÄN DE TIDIGARE OCH DE FÅR MIG ATT MÅ SÅ MYCKET BÄTTRE. NÄR JAG INSÅG VILKEN KRAFT DET OCH GLÄDJE DET GAV MIG I VARDAN INSÅG JAG ATT DET BÄSTA FÖR EN ÄR ATT HÅLLA SIG TILL MÄNNISKOR SOM FÅR EN ATT MÅ BRA. DET ÄR SOM NÄR MAN UNDVIKER ATT GÖRA SÅDANT MAN INTE GILLAR, GÖR ISTÄLLET MER UTAV DET MAN GILLAR OCH SEN MÅR BÄTTRE AV DET. 💖💖💖 DÄREMOT KANSKE DET INTE ÄR LIKA LÄTT ATT VARA BÄSTISAR NÄR MAN BEFINNER SIG PÅ TVÅ OLIKA NIVÅER. ELLER DET KAN MAN VARA MEN OM EN ÄR SINGEL VILL HA KUL OCH HAR MASSA FREETIME MEDANS DEN ANDRA PLÖTSLIGT FÅTT KILLE, BLIVIT MED BARN, HAR MASSA ANSVAR OCH INTE ALLS KÄNNER FÖR ATT TEX GÅ UT, DÅ KAN DET BLI LITE TRÅKIGT IBLAND. MAN KAN VARA GODA VÄNNER ELLER BFF DÅ OXÅ MEN MAN KANSKE HAR OLIKA INTRESSEN.

 • Cecilia

  Är det slut mellan dig och Andreas? Det skrivs om det en del därför frågar jag..

 • Anna

  Något jag tänkt på efter att ha läst din blogg i några år, är hur du ”tjatar sönder” saker. Tex att du är sjuk, halva inläggen handlar bara om det tills du blir frisk. Eller om du ska resa, då får man läsa det i nästan varje inlägg fram till resan.. Menar inget illa men som läsare kommer jag på mig själv med att scrolla vidare när man ser att allt upprepar sig 🙂

  • Zizo

   DET KANSKE VERKAR SJUKT MEN JAG TROR ALEXANDRA SKRIVER DET DE FLESTA VILL LÄSA ÄVEN OM DU INTE ÄR EN AV DE SOM VILL LÄSA OM KLAGOMÅL SÅ KANSE DET ÄR SÅ ATT MÅNGA ANDRA VILL. ELLER SÅ ÄR SITUATIONEN BARA VÄLDIGT JOBBIG FÖR EN SOM BLOGGARE IBLAND OCH DÅ KANSKE DET INTE GÅR OCH SKRIVA OM NÅGOT ANNAT. FÖR TILLFÄLLET.

  • Zizo

   DESSUTOM GILLAR I ALLA FALL JAG ATT ALEXANDRA KAN KLAGA MEN OCKSÅ UPPSKATTA I SINA INLÄGG. JAG TYCKER ATT HON TILL SKILNAD FRÅN ANDRA BLOGERSKOR VISAR VERKLIGHETEN MYCKET MER SOM DEN FAKTISKT ÄR. DET BLIR MER VERKLIGT. DET ÄR COOLT. DET BLIR OCKSÅ PERSONLIGT. NÅGOT MAN KAN RELATERA TILL OCH DET GÖR ATT MAN KÄNNER NÅN SLAGS VÄNSKAP TYP. INTE YTLIGT LIKSOM.

  • Zizo

   JAG UPPLEVER INTE ATT HON TYP ALLTID TJATAR ELLER KLAGAR. NÄR MAN LÄSER ANDRAS BLOGGAR KÄNNS DET SÅ LÅNGT IFRÅN OCH JAG KÄNNER ATT DET INTE GER MIG NÅGOT. JAG UPPLEVER DE SOM SKYLTDOCKOR SOM MAN BARA SKA BEUNDRA. MEN NÄR MAN LÄSER ALEXANDRAS BLOGG KÄNNS DET VÄNLIGT, MÄNSKLIGT OCH SOM ATT MAN TYP HAR TRÄFFAT HENNE. MAN KAN RELATERA OCH BLOGGEN ÄR MER VERKLIG OCH LEVANDE. TYP SOM ATT HON FAKTISKT TALAR TILL EN GENOM SKÄRMEN OCH MAN FÖRSTÅR. DESSUTOM ÄLSKAR JAG HENNES HUMOR VILKET ANDRA BLOGGERSKOR SAKNAR HELT. HON BRUKAR DRIVA. VILKET TYP NÄRA VÄNNER GÖR. HON BRYR SIG OM SIN RELATION TILL SINA FÖLJARE KÄNNS DET SOM. 😊 I LOVE IT.

  • alexandra

   Ok synd att du tycker så, men det är mitt sätt att skriva så det är tydligt. Annars missar vissa en del inlägg och förstår tex inte alls varför jag bara ligger hemma en hel helg tex 🙂

   • Anna

    Tack för svaret Alexandra 🙂 Då förstår jag hur du tänker 🙂

    Zizos text orkade jag tyvärr inte läsa då den var både lång och skrikig..

 • Ellen

  Du er så vakker<3

  Leser bloggen din nesten hver dag. Du skriver så bra og bildene er helt nydelige:-)

  Håper du og dine får en fantastisk helg<3

 • Jennifer andersson

  ZIZO SKIPPA CAPS LOCK!

 • Diana

  Men jaha vart det inte som tänkt med Breaking News? Har inte hunnit se programmet än, det är inte min typ av program men det låter trist.

  Men ja, det bästa är boken, kan fortfarande inte sluta läsa, tycker den är asbra!!

  Ha en fin lördag och krya på dig. <3
  Ps. Vem hade du velat äta middag med?? Ordet där försvann 😀 😀

 • Ekho

  Tror det kan bero på väldigt mycket med det här med att ´´göra slut´´ både när det gäller med partner och vänner.
  Man kanske delar väldigt mycket fina minnen ihop, varit med om grejer som gjort en starkare osv, och helt plötsligt ska man gå ´´skilda vägar´´ det är inte så bara, även om det kanske är det bästa beslutet..

  http://nouw.com/ekho

 • Emma

  Breaking News är ju verkligen sämsta programmet någonsin. De känns så fruktansvärt nonchalanta och man fattar ingenting av något som de snackar om. Skit-show verkligen haha…

 • Ella

  Också ballt att få käka middag med veeeeem??? 😱 Världens cliff hanger, haha!

  Älskar dock att du svarade din mamma som första alternativ! Så himla fint!

 • Anna

  Snyggaste tjejen i hela stockholm.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *