Vilken flopp!

Det fanns typ 2 grejer får kollektion jag kunde tänka mig at köpa Det är lillan väskan till höger, och en t-shirt. Så om någon har köpt den i storlek xs eller small och ej vill ha kvar den – köper jag den gärna från dig :) Maila eller skriv på Insta. Men dom andra grejerna föll mig inte i smaken alls faktiskt.. Tyckte allting var så himla skrikigt hehe.. Men har man den stilen så är det nog väldigt snyggt! Men jag ska erkänna, jag var väldigt redo att köpa hundgrejerna till Chloé haha 😉 Men jag satte nästan i halsen när jag såg att ett koppel kostade 1000 kr, och så snyggt var det ju inte. Det var ju ett vanligt svart koppel.. Hade den gått för halva priset hade jag nog köpt det, men inte nu..

Ja alltså jag är fortfarande sjuk så det händer inte mycket i mitt liv för tillfället. Jag försöker bara bli frisk. Så idag har jag varit på ansiktsbehandling och haft ett möte med United Screens. Ett youtube-nätverk som jag valde att signera avtal med. Så vi gick igenom lite förväntningar och sådär. Det känns ju roligt att ha ett nätverk bakom sig nu när siffrorna går så bra, men jag kommer nog inte vilja ha en agentur igen som Tourn. Tjänar lixom trippla utan dom 🙂 Men jag förstår att det lockar för nya influensers som tror det är så glamoröst att ha ett stort bolag bakom sig..

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (6)
 • Sara

  Oj, allt var fult enligt min mening. Möjligtvis att någon kan bära upp den svarta skinnjackan. Men nä det där var inte snyggt någonstans.

 • Caloveline

  Ja såg det!!! Lägger ju hellre mina pengar på ”äkta” moschino då, men det väl inte så stor prisskillnad egentligen… Tänkte gå till nordstan förut o shoppa, o annars hade jag nog råkat köpa den lilla väskan där. Men fick senare reda på att den är i äkta skinn, så lika tur jag inte gick dit.
  Inte ens dom jävla sockorna var snygga??? KUNDE DOM INTE GÖMT ”H&M”?? nä ska sluta vara bitter över detta nu, har tänkt på det för mycket idag. hahaha.
  http://www.caloveline.com

 • johanna

  Hej! Du som brukar gå till skönhetssalonger osv. så undrar jag ifall du brukar ta bort hår från ansiktet, alltså raka/vaxa/tråda? Undrar bara om det växer längre och blir mörkare ifall man gör det 🤔 Tänkte jag skulle börja med det eftersom jag har så mycket hår i ansiktet 😬 Dom säger ju att det är en myt att det växer ännu mer, men är osäker.. tacksam för svar 🙂

 • Pia Widlund

  En ansiktsbehandling piggar alltid upp. Ha en fin fredag!

 • Diana

  Det intressanta här är att få veta mer om hur det funkar, många tror att man behöver få en agentur bakom sig för att komma någon vart, få en hjälp att synas och ha en chans att få samarbete. Det är inte en enkel match att få en blogg någorlunda stor så att man kan leva på den nu för tiden. Det är nästintill omöjligt med alla bloggar som svämmar över där ute. Så ett sånt inlägg vore GRYMT bra från dig som ändå är bloggdrottning, en av de. 🙂

  Och jaaa alltså den där klädkollektionen, en rejäl flopp. Jag tycker inte en enda av de sakerna va fina. Inte min stil alls. Känns mer som en asiatisk mode. 🙂

  Jag har börjat läsa din bok, KAN INTE SLUTA LÄSA!!!!!!
  Du måste skriva mer böcker Alexandra!!!

 • Evelina

  Tyckte sport bhn var snygg iaf 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *