Inlägget är i samarbete med Nextory 

Jag är så pepp på att min bok äntligen är ute! 🙂 Och för er som såg min yotube-video igår såg att ni kan få läsa den HELT GRATIS hos nextory i hela 30 dagar om ni går in via *denna länk*, hur bra är inte det? Ni kan ju såklart läsa eller lyssna på någon annan bok också, dom har ju ett väldigt stort utbud 🙂 Allt från barnböcker till spännande deckare. Sen har dom nog dom flesta influensers böcker där med, min förra bok Hatad & Älskad finns också där som både ebok och ljudbok!

Min bok Jag är visst feminist handlar om feminism först och främst Jag känner att jag har fått stå emot mycket fördomar pga hur jag ser ut, och tas tyvärr inte på allvar varje gång jag pratar om ämnet. Det är synd, för feminister ser på många olika sätt. Jag är trött på att vi kvinnor ständigt placeras i olika fack och kategorier. Därför har jag lagt ”på mitt sätt” i titeln på boken. För jag är feminist på mitt sätt, och jag ser ut hur jag vill 🙂 Jag vill uppmuntra andra att våga kalla sig för feminist och förstå hur viktigt det är.

Det finns ju inget bättre nästan nu under hösten att komma hem efter en kylig dag, tända några ljus, sätta på tekannan och mysa ner sig med sin favoritbok. Eller vad säger ni? Jag tycker verkligen man kopplar av på ett helt annat sätt när man läser eller lyssnar på en bra bok, än när man tittar på TV. Då har jag så lätt att börja fokusera på annat. Är ni likadana?

alexandra kissie nilsosn jag är visst feminist

alexandra kissie nilsosn jag är visst feminist

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (10)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *