En gyllene sekund..

En gyllene sekund fick min bok vara med i Breaking News, värt att rama in!

Förts måste jag såklart tacka för era fina kommentarer igår ♥ Tack, tack, tack! det kändes plötsligt inte alls lika jobbigt att behålla inlägget, så det får ligga kvar. Jag trodde att jag skulle verka konstig och udda som tänkte jag tänkte, men ni är ju så förstående och det verkar som att jag inte är den enda med den typen av tankar. Känns mindre ensamt, så tack för det. Mår faktiskt bättre med den vetskapen 🙂 Det var dock inte meningen att någon skulle känna att man tycker synd om mig, för det är det inte. Det är endast vissa stunder jag känner sådär, just inför intervjuer och events. Men annars mår jag väldigt bra i mig själv.

Igår var jag ju med i Breaking News, varför jag skulle dit var egentligen enbart för att göra reklam för min nya bok. Såklart, det är ju så det funkar. Man gästar olika tv-program, intervjuas osv för att få spridning. Men jag fick ett sms om att jag skulle vara med i någon quiz om rapparen Petter, då svarade jag att jag gärna ställer upp på det sålänge min bok omnämns. If they scratch my back I scratch theris, lixom. Annars är jag inte intresserad, jag lyssnar ju inte på Petter och jag ser inte hur det skulle gynna mig. Slutade med att min bok fick hela en hel sekund innan det var dags för det där quizet. Ja vad ska man säga, inte direkt så jag kunde stå där och tjura. Fick delta i det där quizet och se glad ut, haha..  Aja det är vad det är, får skratta åt det idag 😉 Men jag ska se till att rama in det där gyllene tillfället då min bok fick sin första exponering i TV! Ska sätta upp bilden i en fin guldram här i vardagsrummet, låter väl fint?

Ny dag idag, tyvärr började den inte jättebra. Jag trodde att det var idag jag hade min ansiktsbehandling, så jag åkte ut till Forma Vita på söder. Men när jag kom dit skrattade dom bara åt mig, för det är ju imorgon jag ska dit haha! Så det var bara att vända och åka hem igen.. Aja, shit happens! Kan köra en liten egen ansiktsbehandling här hemma istället i väntan på min tid imorgon. Nej men sen ska jag fortsätta ta det lugnt, är fortfarande småsjuk 🙁 Så segt, jag hade hoppats på att komma igång med träningen ordentligt denna vecka men det får bli efter jag kommer tillbaka från USA istället.

alexandra kissie nilsson breaking news

alexandra kissie nilsson breaking news

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (13)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *