Nja tyvärr är jag inte helt frisk än, men jag känner mig faktiskt bättre än igår. Fick höra att jag inte alls var lika varm som igår, så det är ju positivt 🙂 Tog mig en promenad efter morgonens frukost och nu sitter jag nyduschad i soffan, insmörjs med brun-utan-sol och öppnar lite pressutskick. Ganska trevligt när man är hemma och mår dåligt 🙂 Fick ett jättefint kitt från DEPEND med vårdande produkter. Älskar att den nya trenden handlar om att ta hand om det man har, istället för att täcka skiten lixom 😉 Mycket så var det förut kändes det som, eller hur? Tjocka, långa akrylnaglar, nej usch har nästan fått avsmak för det nu.

Sen fick jag ett fint kitt från Skinity och märket Make the Make, dom skickade rengöring för sminkborstarna och en väldigt smart liten gummisak som man kan gnugga borsta mot så dom blir extra rena. Synd jag öppnande den först idag för jag tvättade alla bortsar igår 🙂 Men nästa gång ska jag testa denna.

Varför jag sitter med BUS på kroppen är för att jag ska gästa Breaking news ikväll. En viss bok är as we speak på väg mot alla bokhyllor 😉 Så himla exalterad, längtar tills ni börjar berätta vad ni tycker om innehållet!!

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (2)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *