Myslunch med Fanny

Jag ryckte upp mig och satte på mig lite smink, på med bloggkepan, lite kläder och åkte mot Söder. Där träffade jag upp Fanny för en lunch. Mår faktiskt bättre efter ordentligt med mat. Sen brukar jag faktiskt inbilla mig att jag är piggare än vad jag är såfort jag har fått mig lite smink. Min insida måste lixom matcha det jag ser på utsidan hehe 🙂 Så vi satt där och gaggade i någon timme eller 2, sen satte jag mig i min varma bil och åkte raka vägen hem till sängen haha.. Jag ska ju inte flänga runt, det vet jag ju men lite mat kan ju inte skada. Sen slipper jag utsätta kroppen för onödiga baciller genom at ta bilen. Så det gjorde nog mig bara gott! Men resten av dagen ska jag ta det lugnt. Är egentligen en föreläsning jag tänkte gå på, men jag skippar den tror jag.. Är mer sugen på att käka godis framför datorn.

Jag och Fanny pratade som vanligt om resor, idag stod det mellan London och New York. Hade ju såklart varit lite roligare med NY då jag har varit i London så många gånger. Men jag åker ju till USA nästa söndag redan, fast till Orlando hehe.. Men vi får se hur vi gör, alltid kul att ha resor inplanerade. Ett bra sätt att överleva hösten på.

Titta vad Fanny är fin i håret, hon har blivit blond! Saknar mitt långa hår när jag ser hennes..

Jag äter ju inte kött, men tyckte maten såg så fin ut så lånade bordsgrannens mat för att fota!

Tyckte efterrätten inte smakade lika bra som den såg god ut.

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (10)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *