I brist på annat så åkte jag och Andreas till Gröna lund för att spana in deras halloween-tema 🙂 Men vi blev lite chockade när vi kom fram för vi trodde inte det skulle vara så mycket folk! Det var verkligen helt smockat, mycket mer folk än vad det brukar vara under dom finare dagarna på sommaren. Köerna till attraktioner var minst 70-90 minuter (helt galet, aldrig i livet att jag ställer mig i dom köerna) och föräldrarna brydde sig inte alls om att dom körde i i folk med deras barnvagnar. Att just deras ungar fick löpa amok var deras prioritet. Sen tänk er att nästan samtliga föräldrar tänkte likadant.. Kaos! Så vi blev inte långvariga, efter kanske 40 minuter gav vi upp och tog en varsin el-sparkcykel tillbaka till bilen och letade upp en lugnt fik där vi kunde pusta ut.

Men det var väldigt fint på Gröna lund, det var supersnygga pyntat och jag vart positivt överraskad över hur annorlunda det såg ut att vara där. Så dom har ju verkligen lagt ner mycket tid och pengar på att få det så läskigt som möjligt, skoj! Dock har ni bara tills imorgon på er att se utsmyckningen för sen går grönan tillbaka till vanlig skepnad igen, om jag inte läste fel. Men ett hett tips kan ju vara att ta med sig både sköld och vässade armbågar, samt en massa tålamod.. Matsäck kan också vara att föredra då det inte heller gick att få bord någonstans för det var så mycket folk. Tro mig, det hjälpte inte ens att vara en superinfluencer 🙁 Brukar slänga fram mitt följarantal som jag har på Instagram och få det bästa bordet med den bästa utsikten, men icke det inte.. *sarkasm* 

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (17)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *