Ingen video idag..

Ja då jag är på resande fot kommer det tyvärr inte komma upp en youtube-video idag på min kanal. Jag hann verkligen inte fixa iordning en i måndags som jag skrev då. Jag trodde jag skulle hinna med mötet jag hade drog ut på tiden och jag hamnade ju i fruktansvärda köer. MEN jag hoppas ni är glada ändå för det var en jättebra deal som jag är väldigt glad över 🙂 ♥ Men det kommer en härlig Polen-vlogg på söndag iaf, så hoppas ni kan hålla ut tills dess.

Så länge kan ni ju slänga ett getöga på mina senaste videos? Berätta gärna vad ni tycker är bra med dom, mindre bra osv.. Känner att jag verkligen tycker det är skoj med vloggar, så feedback är alltid välkommet så jag kan leverera dom bästa videorna (vloggar) i Sverige! 🙂 Såklart ska man sikta på att göra det bäst!

Klicka på bilderna nedanför för att se videon..

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (2)
 • Rena

  Looking forward to the Polish fashion you will share here 🙂
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

 • Ida

  Hej Alexandra!
  Måste säga att du alltid sminkat dig så otroligt fint. När jag har foundation så får jag inte den att gå in i huden, och när jag sen lägger på puder så känns det som att pudret försvinner bara på en timme och sen kommer glansen tillbaka. Vad kan man göra för att få foundationen som ett andra skin, eller att den smälter in mer i huden som ditt smink gör på dig?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *