Veckans planer..

Måndag: Möte med bokförlag, nu är boken i tryck!! 🙂 Jobb på datorn, jobbar på ett roligt samarbete. Sen möte med stort klädbolag vid 3-tiden. Vill gärna hinna spela in en video som ska komma upp på onsdag då jag är bortrest då.. Men då ska jag hinna klippa den också. Sen såklart måste jag hinna packa väskan.

Tisdag: Åker till Polen tidigt på morgonen. Hela tisdagen kommer vi vara i Krakow. Där ska vi bara ha kul, dvs shoppa, gå på någon pedikyr kanske, äta lite god mat och sådär.

Onsdag: Åker till mormor. Vi bilar dit, tar ca 3 timmar så vi

Torsdag: Kommer umgås med mormor hela dagen såklart. Misstänker att det blir att besöka morfars grav bland annat. Tror inte jag kommer ha något tillgång till internet eller uppkoppling haha, så kommer nog få tidsinställa iaf ett inlägg åt er.

Fredag: Åker hem till Sverige igen.

Lördag: Nyhetsmorgon för att prata om min bok. På kvällen blir det nog någon drink någonstans.

Söndag: Ska eventuellt åka med lillasyster för att rida. Hon fick ju ridlektioner av mig i födelsedagspresent.

alexandra kissie nilsson fransar

Selfies från lördags, testade nya fransar som snart kommer in till lashes by Alexandra Nilsson. Dramatiska deluxe, dom ger en riktigt ”wow” känsla 🙂 Dom ska heta.. Wait for it.. KISSIE! 😉 Hur lägligt? 

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (9)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *