Ny video! Helgvlogg

Klicka på bilden för att titta på videon 🙂

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (5)
 • Maja S

  Måste bara säga att din videos numera är kanon 🙂
  Liksom naturliga o så 🤪

 • Diana

  Måste ju säga att du var SJUKTVACKER inför festen. Vilken sminkning och ögonfransarna och håret, ja men ärligt, allt. Fick spola fram coh tillbaka flera gånger för att få se vad som var så annorlunda haha. SÅ SNYGG <3

 • S

  Tja om du har brutit ett ben vid fotknölen som inte läkt så bör det sättas gips eller immobiliseras oavsett om du opereras eller ej. Brutna ben i foten är inte alltid så tydligt så man kan gå med det rätt länge utan att misstänka det men det kan orsaka problem längre fram och påverka rörelseförmågan i resten av kroppen också. Hoppas att du slipper operation. En oskuren fot är oftast bäst då funktionen är svår att garantera efter operation. Se till att få kontakt med en bra sjukgymnast oavsett om du opereras eller ej:)

 • Evelina

  Hej,
  Tänkte fråga om ”mjukissetet” från Chiquelle! Hur är de storleksmässigt?
  Sedan såg jag att det även finns i ljusrosa, så frågan är hur mörk den är i verkligheten d v s setet som du beställde?

  /Evelina 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *