Falling

Hej,

ni som följer mig på Insta-story vet ju att cancern har kommit tillbaka på den familjemedlemmen som är drabbad. Jag kanske skrev det här med? Jag vet inte, är lite rörigt i skallen just nu.. Men hur som helst, med tanke på det kommer vi åka till Polen nästa vecka. Delvis för att passa på då vi inte kan resa efter att behandlingen har satts igång. Sen har jag inte träffat mormor på flera år, så det är dags. Mamma och familjen åker på måndag, men då jag har massa jobb och möten inplanerade åker jag på tisdag och kommer tillbaka på fredag igen, har nyhetmorgon på lördagen så åker hem en dag tidigare än dom andra. Så jag missar alltså 2 dagar, men jag tänker att det är bättre än inget iaf. Jag har tyvärr prioriterat jobb framför familjen och inte åkt till Polen när mamma har frågat mig 2 gånger tidigare. Känns lite trist att jag har blivit ”en sån person” som bara tänker jobb, jobb, jobb.. Men mitt jobb är mitt liv så det är så svårt att koppla ifrån det bara.. Aja, men nu åker jag iaf och det känns bra!

Igår gick jag på en liten blogggala som jag var nominerad i. Visste att jag inte skulle vinna då jag valde att avsluta arbeta med dom som höll i galan (+ han som är VD är mitt ex brorsa haha) men det var trevligt ändå. Tog med mig Issa och det var så mysigt att hänga med henne lite spontant en torsdagskväll 🙂 Jag kom på igår vid 3-tiden att jag ville göra något, hade inte osat eller något så vi körde en chansning haha.. Men som sagt var det trevligt, kanske inte riktigt min grej och själva galan i sig var ganska dåligt gjord. Man hörde knappt något från scenen och folk pratade i mun på konferenciererna. Men det berodde ju på det dåliga ljudet, ingen orkade lyssna på vad som hände på scenen. Vi drog hem vid halv 11 tiden och jag somnade som en gris i sängen.

Jag hade faktiskt på mig klänningen som jag har på mig på bilderna nedanför, visst är den fin? 🙂 Den känns fin men inte för uppklädd. Perfekt! Sen håret i en knut bara, gick väldigt snabbt att fixa mig.

alexandra kissie nilsson höst outfit

alexandra kissie nilsson höst outfit

alexandra kissie nilsson höst outfit

Bilder: Malin Göransson

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (8)
 • johanna

  Så fin klänning!

  och jag skickar all kärlek och kraft till dig och din familj genom den här svåra tiden <3

 • Ann

  Usch så hemskt med cancer, hoppas den försvinner😊 Kan din mormor svenska? Eller kan du flytande polska? Tänkte hur ni kominuserar annars😝😊

 • Love

  Hjälp din mormor genom att hon ska ta höga doser c vitamin intravenöst, ändra kost till raw food och drick massa gröna juicer. Sök på chris beats cancer och lyssna på hans historia samt de han intervjuar som läkt sig själva! Kärlek ❤️

  • Sanna

   Min mamma överlevde cancer genom strålning och cellgifter samt forskning, inte genom gröna juicer och raw food.

  • e

   Herregud sån rappakalja. Cancer botas inte genom sånt. Så lura inte på folk det. Cancer är en allvarlig sjukdom, inget man tar mumbojumbo mot. usch

   • Bunny

    Har själv hindrat min cancer från att bli värre genom enbart vegansk-kost. Tror absolut på att om kroppen är sjuk så är det minsta man kan göra äta bra och snälla livsmedel och inte tillexempel döda kroppar. Bara en tanke 🙂 Man får tro som man vill men oftast är det det som påverkar hur man mår 🙂

 • Moa

  Var har dessa bilder tagits? Grym location, älskar gungan!
  Hoppas din mormor slår cancern och ta vara på all tid du har med henne <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *