Trust the progress..

Inlägget innehåller adlinks

Haha nu får ni inte bli rädda för den första bilden, men herregud vad rolig jag såg ut när jag hade olika nyanser av foundation på mig. Men den var superbra, frågade vilken det var och den som jag använde är från MAC. Ska se till att köpa sån för den täckte typ ALLT. Så smidigt, ingen concealer behövdes. Den kommer göra sig så bra på fest och events, till vardags kommer jag nog fortfarande köra på en mer lätt foundation som inte täcker lika mycket.. Kan se ganska kakigt ut när solen ligger på hehe..

Nej men dagen rullar på. Har haft ett telefonmöte följt direkt av ett skypemöte, både väldigt lyckade 🙂 Sen skickades det ut lite fakturor och nu tänkte jag ge mig ut på en promenad innan solen börjar gå ner. Vill gärna röra på mig lite och det kan nog få mig på andra tankar. Vad ska du göra idag?

Foundation *KLICK*

Ögonskuggspalette *KLICK*

alexandra kissie nilsson smink

Ögonbrynsfärg *KLICK* Ögonfransserum *KLICK*

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (12)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *