Kära 70 tal..

Inlägget innehåller adlinks.

Hej.. Det blev ingen fest igår, familjen fick dåliga nyheter som jag inte ska gå in på nu. Men kampen mot cancern är inte över. Så kan vi säga så länge.. Så jag hoppas ni inte ställer fler frågor om det nu för jag vet inte mer. Önskar att ni håller tummarna, om det nu skulle på något vis hjälpa.. Men då jag inte kan eller vill prata mer om detta tänker jag för tillfället låta allting rulla på som vanligt här på bloggen, ok?

Jag började min dag iaf med att åka till Sophia hemmet för att röntga min ena fot, jag kommer nog få svar redan i veckan om den är skadad eller inte. Förhoppningvis läker den sig själv, men nu har jag ju haft ont sen i somras… Sen är den också mer svullen än min höga och idag när läkaren kände på foten kände jag ju direkt att det ömmade och gjorde ont. Förra veckan ramlade jag för min fot vek sig också, mitt på stan! Då är det ju något fel.. Nej men så förhoppnings hittar dom felet så jag kan gå vidare 🙂

Då jag inte orkar gå på det privata mer så vill jag fokusera på något mer lättsmält, nämligen mode. Satt och tittade på nyhetsmorgon där dom pratade om 70tals modet som har kommit tillbaka. Jag tycker ju det är så snyggt, älskar färgerna och alla utsvängda brallor 😉 Här har ni lite tips och inspo ifall ni gillar höstens mode!

Byxor – LÄNK // Halsduk – LÄNK // Vintage Louis Vuitton väska – LÄNK // Kjol – LÄNK // Vit polo – LÄNK // Halsband – LÄNK // Glasögon – LÄNK // Kavaj – LÄNK // Parfym – LÄNK //

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (9)
 • Diana

  Självklart orkar man inte berätta om allt man går igenom och självklart får man ha saker och ting för sig själv också. Lycka till fina du, hoppas din släkting snart mår bättre, blir frisk inom kort och slipper lida en massa. Det är hemskt med sjukdomar, i know, har precis gått igenom andra saker med min svärmor… Vidrigt hemskt.

  Håller tummarna, ber för er och tänker på er.

  70-talet… i love. den tiden, är så fin, så härlig, så fint mode. Älskar 70-talets byxor!! 🙂

 • Isabelle

  Du berättar när/om du vill och känner för det! Håller tummar och tår för att det går bra för din släkting! Har själv förlorat en närstående i cancer så jag vet hur det är ☹️ jävla skitsjukdom det där!

  Angående 70talet.. Jag gillar platåskor åh utsvängda jeans mm men snarare från 90talet när jag är uppväxt, 70talets färger tkr jag är gräsliga tyvärr haha! Passar inte i dom heller för den delen..

  Kram ❤️

 • Sara

  Hata cancer. Hoppas det går bra i slutändan. Skickar mycket positiv energi till dig!

 • Vvv

  Om du stukat foten tidigare och den läkt fel, kan det va felet
  Balansbräda funkade för mig, det gör ont som fan i början men det blir bättre.

 • Reductil

  Äkta Reductil. Dämpar aptit och ökar energi och förbränning. Erbjudanden just nu.
  [email protected]

 • Lotta

  När kommer 60-talsmodet tillbaka då? Tror aldrig det gjort det nån gång sedan dess. Så himla fint med chica små dräkter a la Jackie Kennedy, kortkorta kjolar med höga stövlar, A-linjeformade kappor och klänningar, långt hår med lugg och härliga färger som äpplegrönt och mjukt mellanrosa , gärna i kombo! Då var man inte rädd för färg…

 • Kat

  Drog av ett ledband på ena foten+fick en tung träbänk över den inom nån månad. Hade extremt ont och haltade. Kom till en fantastisk fysioterapeut som med tålamod (samt tålamod hos mig) tog sig tid att kolla foten, göra laserbehandlingar, tejpa och ge en massa övningar som stegrades varje vecka. Jag köpte även en balansbräda. Kunde gå normalt efter ett par månader. Undviker tyvärr fortfarande högklackat men är så tacksam att foten funkar. Min poäng är; ta det på allvar och ha tålamod. Lätt att tänka att det bara är foten men den ska man ju ha hela livet, värt att lägga lite extra omsorg på. Lycka till med allt, både hos dig och din familj.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *