Haha alltså jag skrattar verkligen högt åt mig själv när jag får massagen.. Jag som redan har svårt för massage och främmande människor som rör mig, vad tror ni hände i min skalle när han började knåda mina tattas?! Haha!! Dubbelhakan på den också lixom.. Herregud..

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (7)
 • Diana

  Alltså va?? hahaha, vilken galen grej. Din min och ja jag vet inte om jag hade kunnat hålla mig från att inte hoppa till.. 🙂 Vilken rolig grej ändå.
  Ser ut att ha varit skoj i alla fall.
  Kram fina du

 • Carina

  Gud vad äckligt. Skulle jag aldrig gått med på! Men…there we are, du är ju den sorts bruden!

  • alexandra

   Åh slut shaming, det går aldrig ur modet eller hur?

  • Anonym

   Skulle aldrig heller låta någon annan man röra min kropp. Men det är ändå ganska vanligt att kvinnor får massage av män o tvärtom. O han rörde inte ens bröstet, man såg att han var noga att inte vidröra utan han rörde bara ”fästet”. Tycker inte alexandra gjorde något fel alls.

  • Petronella

   Carina har inte du tio katter eller nåt att ta hand om. Skärp dig för i helvete

 • Sara

  Fast så illa tyckte inte jag det var, utifrån videon så tvålar han ju in hela kroppen och det verkar inte som att han är fixerad vid tuttarna. Kunde man inte få en kvinna som gjorde behandlingen?

  Sen tycker jag att din kommentar Carina är sjukt onödig.

 • My

  Men du är ju ganska nyopererad är väl inte särskilt bra m massage där då?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *