2 dagars plåtning med Depend

Så nu kan jag äntligen uppdatera er 🙂 Har ju varit i Västerås för 2 dagars fotografering med Depend Cosmetics. Detta var ju det dom vann när dom auktionerade på auktionen där alla pengar gick till Barncancerfonden. Så vi har plåtat kampanjer, jag har spelat in en kort reklamfilm och ja.. Det var det vi gjorde men det var mycket jobb då vi ville ha olika looks till olika lack, och allt skulle klaffa. Så det vart ett helt gäng som jobbade med detta. Först hade vi ju såklart Beatrice som såg till att allting gick rätt till, en nageltjej, en hårtjej, en sminktjej, en fotograf, en ljusassistent och en filmare. Sen var Andreas med för att dokumentera till mina kanaler. Så fullt hus 😉

Jag hade verkligen så himla roligt med detta gäng. Alla var smågalna och vi kom så himla bra överens kändes det som 🙂 Vi åt middag tillsammans allehoppa på kvällen och avslutade med lite spa som fanns på hotellet. Så härligt. Kan inte alla jobb se ut såhär? Nej men jag njöt verkligen av att det var ett sånt bra gäng och alla var så duktiga på det dom gjorde. Resultatet kommer nog bli grymt!! Jag menar, titta bara på vår location.. Perfekt miljö för den här typen av fotografering.

Nu är vi på väg hem igen, ska hämta hundarna och ikväll är det halloween-fest.. Just nu är jag väldigt trött och kanske inte jättepepp på fest, men det hinner nog ändras till ikväll om jag känner mig själv rätt.

alexandra kissie nilsson fotografering

alexandra kissie nilsson fotografering smink

alexandra kissie nilsson fotografering

alexandra kissie nilsson fotografering

alexandra kissie nilsson fotografering

alexandra kissie nilsson fotografering

alexandra kissie nilsson reklam

alexandra kissie nilsson nagellack depend

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (17)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *