Rolig inbjudan..

Hej, hej! Hoppas ni har en fantastisk helg so far 🙂

Andreas mamma + hennes Björn är nu hemma hos oss och har varit det sen igårkväll. Dom kom hit vid 9-tiden igår. Då låg vi bara och tog det lugnt framför TVn och gottade oss med lite ostar och sådär. Idag har vi tagit sovmorgon, ätit frukost, åkt till hundöarna och käkat lite. Vi handlade också lite på vägen hem för senare ikväll kommer min mamma + resten av familjen över för middag hos oss. Så kul att våra familjer äntligen får träffas! Så vi handlade lite extra tacos samt lite alkoholhaltig dryck på systemet och nu ligger vi och vilar lite. Eller vilar gör jag ju inte, jag passar på att jobba lite. Ska blogga, vlogga och svara på lite mail snabbt tänkte jag innan vi ska börja tillaga maten..

Det är ju sällan jag inte gör något, det finns nämligen ALLTID något att göra i min bransch känns det som. Planera inlägg, svara på mail, kontakta kunder, börja fixa på nästa video så slipper jag stressa över den senare, planera in fotograferingar, fixa iordning bilder så jag har något att lägga ut på blogg och Instagram, svara på kommentarer, svara på DMs från läsare osv osv.. Allt detta gör ju så man är mer aktiv på sociala medier vilket leder till fler jobb.

Men på tal om att inte vila (hehe?), hemma låg det ett roligt bud och väntade på mig från Nelly, nästa vecka har dom en halloweenfest och jag har fått lite accessoarer + kläder att ha på mig kvällen i ära. Så kul! 🙂 Fick bland annat en väldigt röd peruk som ni ser på bilden, den verkligen lyser upp. Väldigt roligt, älskar ju peruker. Men får se om jag kommer ha på mig den på tisdag eller ej.. Kommer nog bara köra på en mask då det står på inbjudan att man inte ska gå loco med blod och sånt. Det blir en mer ”classy” halloweenfest på tisdag alltså.

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (2)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *