My fav jacket

Alltså den här skinnjackan är verkligen min stora favorit i garderoben. Får alltid så mycket komplimanger för den och det står även mitt namn i den, sån härlig detalj tycker jag. Ingen annan som ser det förutom när man hänger upp den, men jag vet lixom att det står där inne 🙂 Den är från märket Boda Skins som är från UK om jag inte misstar mig? Många som frågar efter vart jackan kommer ifrån så där har ni det! Inget samarbete! Orkar inte med galningarna där ute som försöker köra häxjakt på bloggare.. Så löjligt..

Nej nu ska jag fortsätta rensa upp här hemma, det är gästrummet som ska fixas iordning. Det är ju just nu inget riktigt gästrum utan det har fått bli ett avlastnings/ förvaringsrum hehe.. Jag får ju så himla mycket grejer så vi ställer ofta alla goodiebags och kartonger där, istället för att gå igenom dom direkt och göra sig av med sakerna jag vet inte kommer gå åt eller användas.. Men det är som med tvätthögen, man tar aldrig hand om den direkt utan det gör man när det börjar bli ett jäkla berg och man har inget val haha… Säg inte att vi är dom enda som är så!?

alexandra kissie nilsson skinnjacka

alexandra kissie nilsson skinnjacka

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (15)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *