Bad day

Hej, hej!

Trots att solen skiner och det är fredag så har jag tyvärr en riktig dålig dag idag. Inte för det har hänt något speciellt, men jag känner att jag bara är less på allt typ.. Men jag inser ju att det högst troligt kommer hinna gå över till imorgon igen, för som sagt har det inte hänt något alls som borde ha en negativ påverkan på mitt humör. Snarare tvärt om, det mesta går väldigt bra just nu. Men sen känns det lite lättare att ha dåliga dagar när man läser att andra också har det. Inte för att det handlar om skadeglädje, utan för det känns mindre ensamt när man ser att andra går igenom liknande saker. Det är ju så himla vanligt har jag insett nu att folk har sämre dagar, och att dom bara accepterar det och låter det vara så! Så ja, nu vet ni det men jag vloggar ändå så en helg-vlogg kan ni se fram emot på söndag 🙂

Jag började dagen med ett möte med ett sminkmärke för vi ska göra en sjukt kul grej i vår. Vi ska ut på turné kan man nästan säga hehe.. Men berättar mer om det när det är dags. Sen hade jag ett möte med Lashes by Alexandra Nilsson och vi har bestämt oss för 3 nyheter 🙂 Wihoo! Dom kommer snart, så det är bara att hålla utkik. Sen efter det hade jag 2 telefonmöten som båda gick superbra, direkt efter gick jag och hämtade ut ett paket och nu sitter jag vid datorn för att uppdatera er lite här på bloggen. Men ska inte sitta här allt för länge för jag tänkte städa lite. Andreas föräldrar kommer ikväll och ska sova över här. Det kommer bli riktigt mysigt! Ska försöka hinna springa iväg och köpa någon flaska vin och lite choklad också. Det låter väl mysigt?

Imorgon ska vi äta med min familj också, dom har faktiskt inte fått chansen att träffa varandra än fast jag och Andreas har varit tillsammans i ca 1 och ett halv år nu. Herregud vad tiden går fort! Känns fortfarande relativt nytt jag och A, men kanske beror på att mitt förra förhållande var i över 7 år.. Eller att jag är löjligt kär fortfarande.. ♥ hihi..

alexandra kissie nilsson hund

alexandra kissie nilsson hund

Bilderna har inget med inlägget att göra, men blir faktiskt på bättre humör av att titta på dom haha 🙂 Hur söt är inte min lilla råttis!? Smälter!!

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (12)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *