Inlägget är i samarbete med Forma Vita 

Hej! Gud vad dagen har försvunnit fort haha.. Samma visa varje dag.. Men aja, nu är jag hemma och kan blogga 🙂 Jag började min dag med ett besök hos Forma Vita. Som ni vet har jag tagit bort fillers från kinderna och vill få tillbaka mitt naturliga ansikte. Nackdelen med att ta bort fillers är att det blir lite om en ballong som töms ut.. Det blir lixom lite slappt och inte riktigt som tidigare. Speciellt inte om man ”blåst upp” det väldigt mycket. Så istället för att fylla på med massa fillers testade jag en behandling som ska strama åt huden lite 🙂 Den heter Venus legacy och den kan man göra på kroppen också. Den var väldigt behaglig och härlig, det var som en riktigt varm massage kan man säga haha 🙂 Så vi behandlade hela ansiktet + halsen för att strama åt lite där. Varför inte få lite skarpare käkparti lixom.

Nej jag tycker verkligen det är roligt och spännande med hudvård, finns så mycket man kan göra. Och jag föredrar verkligen att ta hand om huden mer än att fylla och ha mig. Men smaken är ju som baken, delad. Så alla gör som man själv vill, men jag trivs bra med att fokusera på huden och Forma Vita har ju massa olika härliga behandlingar som funkar olika bra beroende på vad man är ute efter 🙂 Jag ska nog faktiskt testa denna behandling även på mina ben, den ska jämna ut huden och sen är behandlingen så himla skön haha! 🙂 Vill gärna göra detta över hela kroppen, känns som en härlig massage och jag kände mig helt varm och go efter.

 

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (11)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *