+ Hade ett väldigt lyckat möte idag som gick vägen 🙂

– Missade dock en föreläsning som var efter som jag skulle ha gått på med mamma. Vi blev sena till mötet  och därför drog det ut på tiden.

+ Hade en mysig lunch idag på Strandvägen 1 med Viktor 🙂

– Igårkväll efter att jag och Andreas var på en förhandsvisning av en skräckis blev jag jätterädd för vi misstänker att det var 2 killar som planerade att råna mig!! Dom stirrade på min väska, och började gå efter mig. Dom var tydligt på väg åt ett annat håll, men gick sedan efter mig istället. Sprang nästan sista biten till bilen 🙁 Slutade med att jag var jätterädd igårkväll och vågade inte ta ut hundarna, så det fick Andreas göra istället.

– Känns som att ”alla” klipper håret kort nu, känns inte lika unikt längre därför går jag runt med en stram knut hela dagarna.. Funderar på vad jag ska göra med håret nu, kanske ännu kortare och göra det nästan vitt!? Vad tror ni om det?

+ Positiva med min nya frisyr är att den tar mig 2 minuter att fixa på morgonen = jag får mer gjort 😉 Gäller att se det positivt!

– Resan till Dubai-Madlvinerna blev framflyttat till Januari istället. Vi skulle ju egentligen ha åkt denna månad. Så trist, men jag får stå ut.

+ Men jag ska inte hänga läpp allt för mycket. Jag har en resa till USA som står på schemat nästa månad, så jag klarar mig nog 🙂

+ Signerade ett avtal med United Screens igen, känns kul nu när jag satsar mer på youtube!

alexandra kissie nilsson stureplan höst

alexandra kissie nilsson celine väska

Lever typ i den här tröjan, den är så skön!

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (16)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *