Tips på snygga festoutfits!

Inlägget är i samarbete med Bubbelroom

Okej alltså wow vilka fina kläder Bubbleroom har fått in 🙂 ÄLSKAR den röda klänningen, känner mig som en riktig stjärna i den. Nu vill jag gärna bli inbjuden på en gala så jag kan ha på mig den hehe.. Men byxorna med glitter rockar jag utan problem till vardags, matchar dom med skinnjacka och snygga örhängen bara. Hade på mig den outfiten här om dagen och jag kände mig så snygg och cool.

Är ni sugna på att köpa hem någon snygg outfit till höstens fest? Använd då koden ALEX som ger er 10% rabatt samt fri frakt 🙂 Gäller tom 31/10 ♥ Happy shopping!

Röd spetsklänning *KLICK*

Mörkblå klänning *KLICK*

Byxor med glitter *KLICK*

Svart cocktailklänning *KLICK*

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (23)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *