Testar magnetfransar

Så nu har jag testat fransarna med magneter, och det var faktiskt enklare än vad jag trodde att sätta på dom. Tog mig 2-3 gånger innan jag fick till det, men när dom väl satt på var dom på lixom 🙂 Jag hade på dom i några timmar och dom satt bra, så dom får en tumme av mig! Men sen måste det variera väldigt mycket på hur bra dom är beroende på vilket märke det är.. Magneterna måste ju vara tillräckligt starka för att verkligen hålla och gå igenom ens egna fransar. Jag har ju dock väldigt tunna så för mig var det inga problem, men för någon med väldigt tjocka naturliga fransar kanske det blir svårare..

Men jag är inte hundra på om jag ska ta in dom till Lashes by Alexxandra Nilsson eller inte.. Jag tycker det var smidigt, men jag har hört andra tycka det är ganska svårt. Vi får se 🙂

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (9)
 • Åsa

  Allra snyggast är naturliga fransar, istället för dessa.
  Förlåt, men tjejer idag har tappat det helt med smink, highligting och fransar, tycker jag. Det har blivit fartblint, ni ser inte hur mycket det är. Det är så mycket spackel att man inte ser ansiktet längre. Å jag antar att när ni är osminkade känner i er helt tomma i ansiktet?
  Tycker sånt kan vara coolt vid fest men inte till vardags. Det ser bara tungt, klumpigt och överspacklat ut.
  För mycket av allt..men smaken är som baken 🙂

  • Lola

   Varför bekymrar du dig?? Folk som sminkar sig gör det oftast för att de tycker det är roligt o det är en del av dem. Kan svära på att tjejer med smink tänker samma om dig fast tvärtom. Att du ser beige, ointressant o kanske rent av ful ut, o förmodligen skulle leva upp med lite smink. Personligen tycker jag det är fantastiskt att det finns olika sätt att uttrycka sig på. Skit i att sminka dig om du nu tycker det ser så illa ut, men sitt inte o döm andra, för då kommer du själv bli dömd i slutändan.

   • Åsa

    Lola.
    Nej jag ser faktiskt rätt bra ut enligt andra. Jag sminkar mig absolut, men jag spacklar mig inte. Använder täckstift, en bra mascara och rouge. Varvar mellan gloss på läpparna eller ngt rosa lipgloss. Så färglös är jag absolut inte, eller beige som du skriver.
    Det är en mognadsfråga med smink tror jag, och jag är absolut äldre än dig.

    Jag tycker inte att man skriver att människor ser fula ut, som du säger. Ingen människa är ful, utan vacker på sitt sätt.

    Det jag försöker få fram är att de flesta tycker naturlighet är vackrast. Men naturlighet behöver inte innebära osminkat. Alla män jag mött i mitt liv har sagt samma sak. Naturlighet är absolut vackrast.

    Jag tycker Alexandra har ett väldigt vackert ansikte, hon är skitsnygg utan smink, varför behöver hon se ut som hon ska på en gala-kväll varje dag/varje bild?

    Unga tjejer idag har löshår, lösnaglar, lösfransar, lyfter sig och gör bröst, gör rumpor..de borde jobba med det inre istället för bara det yttre. MEn det kommer nog senare.

    Jag är inte uppvuxen med all denna press som ligger på tjejer idag. Jag tillhör tiden före och är sååå tacksam för det.
    Va rädd om dig

 • Ana

  Om du är osäker på en produkt ta inte in den, ta in något du tror på 100% en 90%, det är då saker kan lyckas om man gör det ordentligt, det är vad jag tror i alla fall, hellre helhjärtat än halvhjärtat 🙂

 • Madeleine

  Håller med Ana ☺ Dessutom så vet jag att ardell hade magnetlösögonfransar men att dom nu har fått sälja ut dom i butiker då dom inte sålde något 🙂

 • Emmy Laursen- www.emmylaursen.se

  Har aldrig hört talas om magnetfransar förens nu! Verkade värt att prova 🙂

 • Emelie

  Ta in dom!! Skulle vara så spännande att prova och känns också skonsammare mot fransarna. Tycker dock priserna på fransarna som redan finns ute till försäljning är för höga

 • Lola

  Kommer aldrig köpa magnetiska fransar. Sett flera tutorials o inte en enda influenser jag sett har tyckt att de fungerar bra. Inte ens värt att prova tycker jag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *