Halloween närmare sig..

Ja nu börjar alla halloween-fest inbjudningar trilla in i brevlådan 🙂 Så kul! Jag tänkte faktiskt idag spela in en liten halloween-video till er som ska komma upp imorgon på kanalen. Förra årets sminkning blev ju en riktigt hit när jag var sminkad till en diamant-döskalle. Så den ska jag göra en re-make på tänkte jag och visa er hur man gör. Låter det roligt?

Den första festen är redan nästa veckan, den 23e. Då är det en vild kryssning som gäller. Dock står det på inbjudan att det är ”classy” som gäller, så jag får vara sparsam med allt blod och kladd hehe 😉 Får köra på en mer polerad look med lite svarta detaljer, och kanske ett par söta öron.

Såhär såg det ut förra året, minns ni? 🙂

alexandra kissie nilsson halloween

alexandra kissie nilsson halloween

alexandra kissie nilsson halloween

alexandra kissie nilsson halloween

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (7)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *