Måndag: Powerwalk på morgonen. Fota 5 outfits för ett samarbete som ska upp senare under veckan. Träning på kvällen, då blir det endast cykling för det är det enda jag får göra just nu tills jag har läkt helt och hållet.

Tisdag: Powerwalk igen, dags att sätta igång blodcirkulationen i kroppen! 🙂 Filma och fota content till youtube och lashes by Alexandra.

Onsdag: Möte med lashes by Alexandra gänget följt av ett telefonmöte med en ny kund, och efter det ska jag till AK för att ta bort stygnen.

Torsdag: Ska på ansiktsbehandling hos Forma Vita. Ska testa en ny behandling som stramar åt ansiktet. Vet inte riktig hur det ska gå till men jag blev rekommenderad den efter att ha tagit ut fillers. Vill ju inte spruta tillbaka allt igen hehe…

Fredag/ lördag: Andreas föräldrar kommer till Stockholm och ska sova över här. Så innan dom kommer behöver vi städa ut gästrummet och göra plats där.

Söndag: Mysigt spa-event med Glossybox!

Testar magnetfransar!

Nya boxar och nya modeller på fransar, så kul!!

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (7)
 • Michaela

  Ha en fin vecka 😘🍂🍁

 • Vera

  Måste bara fråga dig nu när du testar, hur känns det med magnetfransar? Föredrar du vanliga med lim eller är magnet skönare?

 • May

  Blodcirkulationen är igång oavsett om vi ligger på soffan eller springer. Dock så ökar den vid fysisk ansträngning och tror du kanske försökte säga det. Men det gör mig faktiskt rädd hur lite folk vet om grundläggande kroppsfunktioner och att du sprider falsk fakta. Kan vara bra att kolla upp vad man skriver, speciellt när det är baserat på vetenskap:)

  • alexandra

   Tolkningsbart, tycker inte jag skriver någonstans att jag säger att min blodcirkulation har stannat. För jag antar alla förstår att det betyder att man är mer eller mindre död isåfall..

   • May

    Självklart, men man måste nog vara ganska tydlig med vad man menar. I detta fall så är nog ‘ökar’ ett bättre val, annars kan det lätt bli missförstånd.
    Jag ber om ursäkt om du upplever att jag är hård mot dig. Men biologi är ett ämne som är väldigt nära mitt hjärta då jag pluggar biomedicin 🙂
    Men jag läser ju din blogg när jag har tid för att jag gillar dig.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *