Matchi match

Inlägget innehåller adlinks.

Sådär då har jag fotat klart för dagen och sitter just nu på MOS för att arbeta lite innan jag åker hemåt igen. Beställde en pumkin latte för första gången på Espresso House och nu fattar jag vad alla snackar om.. Den är ju svingod! Så sitter här och njuter och känner mig nöjd med dagens arbete. Det vart verkligen så bra bilder ute i den fina naturen. Allting är så gult och vackert just nu 🙂 Dom bilderna kommer ut här på bloggen på onsdag.

Jag kommer också ta och försöka resa ut lite i garderoben, har 2 påsar med kläder som ligger och väntar på någon frivillig. Så tänkte senare erbjuda att någon får komma hit och hämta påsarna med kläder. Just för att det är väldigt fina, trendiga kläder och det känns lite tråkigt att lägga dom i sån klädinsamling för man vet aldrig vart dom hamnar. Så är det någon fattig student, eller mamma här som behöver kläder är det bara att skriva bland kommentarerna.

Sen vill jag införskaffa det gula settet nedanför så för att jag ska få göra det och behålla mot goda samvete känns det bättre om någon får lite kläder av mig, så får jag också mer space i garderoben. Låter väl rättvist? 🙂

Blå Kavaj – LÄNK // Blåa Byxor – LÄNK // Gula byxor – LÄNK // Gul kavaj – LÄNK //

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (28)
 • Zarah

  Pumpkin Latte är totalt överlägset!

 • Lovisa

  OMG 😍 Det kanske inte är mest synd om mig av alla, men efter 3.5 års plugg och en svindyr lägenhet (blivit singel) så hade ju den där klädpåsen gjort hela mitt år typ 😀 håller tummarna!!! Massa kramar till dig <3

 • Alice

  Gud verkligen en fattig students dröm!! Även fast man maxat sitt CSN lån så är det svårt att få pengarna att gå runt särskilt när en stor del av pengarna går till tågresorna pga distansförhållande. Vore verkligen DRÖM att få en påse av dina trendiga kläder. Både för att jag börjat tröttna på tshirtar som är 4 år gamla och urtvättade. Men även för att det skulle ge mig pojkvän världens chock om jag helt plötsligt kommer i en supertrendig och snygg outfit!! KRAM <3

 • Hanna

  Hej Alexandra,

  Jag är både mamma och student och skulle tacksamt ta emot kläderna. Vi är födda samma år och dessutom tror jag vi är lika långa.

  Allt gott,
  Hanna

 • Frida

  Skulle vara en underbart för en relativt nybliven mamma med lite nya kläder, så man kan känna sig lite fin igen. Då jag fortfarande är mammaledig och knappt får ut några pengar eftersom jag var sjukskriven under graviditet..
  Och dom få pengarna jag väl får ut går ju självklart till min dotter!

 • Vera

  Är en fattig student men sviiindyr hyra, behöver dessa kläder snälla<33333

 • Maya Gustafson

  Skit snyggt med sets! Har ett jätte häftigt set som var min mormors gamla men den är ändå så modern haha. Svart kostym med smala vita linjer!

 • SANDRA

  Verkligen fint av dig och en fin gest! Jag som fattig student (som inte blev berättigad CSN på grund av omständigheter och lever på mina få sparpengar) skulle uppskatta det så himla mycket. Lite nytt och fint hade gett mig motivationen till att fortsätta kämpa i plugget!

 • Linda

  Hej Alexandra! Jag har knappt några kronor kvar när räkningar och mat är betalda och bor ensam med min snart 3åring så han får såklart dom kronorna som är över till att få sina kläder och leksaker. Vore jätteskoj att få lite själv också, jag gillar mode men har bara råd att titta :/ Bor tyvärr inte i sthlm men jag får leva på hoppet 😛

 • Amanda

  Jag hade blivit väldigt glad över klädpåsarna, inte till mig utan att överraska en väninna som har det lite tufft just nu och därför skulle behöva lite extra omtanke. ❤️

 • Fanny Isaksson

  Gud vad generöst av dig! <3
  Jag skulle så behöva lite nya kläder då jag har vuxit ur det mesta av kläderna som jag har haft ett par år. Visserligen älskar jag mycket av dem men de börjar bli lite slitna nu efter tusentals snurr i tvättmaskin. Men som nybliven student så kan man inte köpa allt på en gång och mat gå ju före mycket, för äta bör man annars dör man. Men lite nya kläder skulle dock inte heller sitta fel just nu

 • Lollo

  Nybliven fattig student här som just flyttat till Stockholm och köpt lägenhet för sina sista sparade kronor. Dessutom fick jag inte plats med alla mina kläder när jag flyttade så fick lämna kvar hälften till min lillasyster. Glad för att hon fick användning av dem, mindre glad för att min garderob står halvtom och samlar damm..

 • Emma

  Shit vad snällt av dig att ge bort så mycket kläder!
  Självklart skulle jag bli suuperglad om jag fick äran, är student som sliter på mitt extra jobb för och kunna hålla på med satsningen i min sport, så självklart går mina pengar på träningar!

 • Anonym

  Tycker du bör skänka kläderna till något boende för utsatta kvinnor istället för att skänka till ”fattiga studenter” som köper lägenheter och klagar på att dom inte har pengar kvar. Jag är ensamstående 3 barnsmamma på föräldrarpenning men skulle aldrig ha mage till o tigga kläder från en bloggare då kläderna kan gå till ännu mer behövande. Den som har ska bara ha mer.

 • Nina

  Jag skulle verkligen behöva till min dotter som fyller år nästa vecka. Är ensamstående sjukskriven mamma till 2 tonåringar.

 • Mathilda

  Är en sjuk, 2 barnsmamma som blir nekad sjukersättning ifrån försäkringskassan! Han bråkat med dem i över 1,5 år så ekonomin är i botten. Min sambo sliter som ett djur för att vi ska ha mat på bordet och tak över huvudet! Alla extra pengar går ju självklart till våra döttrar på 2 år. Skulle bli överlycklig över nya kläder, mitt självförtroende skulle nog höjas markant! Ha en fin dag!

 • Cassandra

  Hej,
  Är en sjukskriven 3 småbarnsmamma som verkligen är i behov av nya kläder.
  Köper dem gärna en liten slant 🙂

 • Emelie

  Precis som du skriver så skulle det där verkligen komma till användning för en student!
  Började plugga i höstas och WOW vad svårt det är att få ekonomin att gå ihop…speciellt då jag valt att plugga i Stockholm och här är ju inte hyrorna att leka med, inte ens på studentbostäderna…Senast i veckan gick mina bas svarta jeans sönder (du vet sånna man lever i varje dag under höst-vinter) och jag insåg att ett inköp av nya får helt enkelt vänta till nästa månad trots att de är billiga.

  Hela flytten och börja plugga handla även om att få en ego-boost efter ett dåligt förhållande och dåligt mående, nu skulle jag börja om och fokusera på mig, mig, mig och inga dumma killar! Några härliga klädpåsar skulle verkligen bidra till den egoboosten!

  Som student har jag väldigt flexibla tider och kan komma förbi och hämta kläderna när det passar dig bäst 🙂

  Kram!

 • Hannaaa

  Jag skulle verkligen bli superglad om jag fick uppdatera min garderob. Som småbarnsmamma med två små under 3år har jag inte haft möjlighet att unna mig själv saker, då sambon pluggat å jag varit hemma med barn. Allt har gått till hem och barn, och dom har det fint.. det är väl mamman som har tråkiga kläder 😅 så därför skulle jag bli överlycklig över lite nytt, annars tar de några år att uppdatera denna garderob haha 😄

 • Emilia

  Snällt av dig! Som många andra är jag också fattig student som är inne på andra året på universitet. Blev förälskad i en utbytesstudent förra året så pengarna går verkligen till hyra, mat och flygbiljetter fram och tillbaka för att träffa min kärlek då vi har långdistansförhållande och nyligen firade ett år ihop. Lite nya kläder piggar alltid upp ens humör, hade varit så tacksam för jag tycker verkligen om din stil

 • A

  Men jag, jag , jaag. 😭 hade blivit så himla himla glad. Har två små kids som kostar och nyss tagit mig ett jobb jag egentligen är alldeles för bra för men med bra tider = mindre förskoletid och mer familjetid ♥️ Men smakar det så kostar det och kan räkna på en hand då jag köpt ngt nytt plagg åt mig själv senaste 4 åren. Jag är rik på kärlek, det betyder verkligen allt. Men hade varit fantastiskt kul att faktiskt bära ngt som är trendigt och inte bara noppriga, enfärgade t-shirts från hm.

 • Felicia

  Åh! Skulle bli så glad om jag fick kläderna, precis blivit mamma så lite fina trendiga kläder skulle sitta som en smäck nu lagom till hösten!

 • Alicia

  Jag går på gymnasiet om mitt studiebidrag räcker inte långt.
  Det skulle vara jätte kul att få nytt i garderoben nu inför hösten och vintern.

  Så skulle vara oerhört tacksam om jag fick kläderna!

 • Kate

  Åååh jag har tänkt på den där pumkin latten konstant i typ 2 veckor men inte kommit mig för o köpa än, får bli nu snart!

  Om kläderna är kvar så hade jag gäärna hämtat upp dom, med plugg till öronen och fattig student så finns varken tid, ork eller pengar att gå o leta kläder hehe. Så så fint erbjudande av dig!

  Har försökt komma iväg o inverstera i en jacka i flera veckor också men har ikke lyckats hitta nån varm o fin för bra pris, hade vart superbra ifall du gjorde ett inlägg med vinter/varma höstjackor 😀

 • Frida

  Vilken bra idé att ge bort kläderna till nån med ont om pengar 😊 jag hade blivit överlycklig men jag bor lite för långt bort för att åka och hämta dom.

 • Sara

  Hade blivit lyckligast i stan om jag fick ärva din klädsamling!! Har stor byst naturligt men ändå en markerad midja och har svårt att hitta tröjor som sitter som en smäck. Min rumpa är ganska obefintlig men ändå fabulös, haha! Jag skulle bli väldigt glad!! 😊 Tror vi kanske har samma storlek också, mellan S-M. Kan ju även flika in att även jag råkar vara student för andra gången i livet, så csn är ju slut för min del. Fail fakta om mig: Skrev upp mig på att testa urban decay smink i förrgår och har på 2 dagar blivit uppringd av 20 spamförsäljare, så kan behöva lite klädtröst innan jag tar tag i att byta nr 😍😄 Ha det bäst!

 • Linn

  Har precis fått barn och gått tillbaka till min gamla strl men insett att inget av de jag använde innan känner jag mig längre bekväm i så har för tillfället två par jeans och 2-3 tröjor jag byter emellan. Går även på minimum mamma penning för att jag pluggade innan och under grav. Jag vill dessutom inte ”förlora tid” så jag pluggar även nu under föräldraledigheten och de resulterar i att jag inte kan ta ut ”full” ledighet 🤣😴 så ja det vore kul med lite nytt även om jag är tacksam för det jag har och vet att det är tillfälligt 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *