Inlägget innehåller reklam för mina smycken.

Hej, hemskt mycket hej! Hoppas ni hade en lika bra fredag som jag 🙂 Igår var på en liten pardejt. Blev middag följt av en runda mini-golf. Jag kom som vanligt sist för jag är verkligen så himla dålig på golf.. Sen är jag också en extremt dålig förlorare så kvällen slutade där haha! Nej men vi var ändå ute tills klockan blev 11, då var det dags för tant-Alexandra att gå hem för att sussa. Men kvällen var supertrevlig och maten var också jättegod, vi åt på Klang och jag tog deras spicy taco. Mums! Men under själva golfrundan kom det fram en mat (som var full) och tokraggade på mig framför Andreas. Alltså vem gör så? Så omysigt och klumpigt.. Har svårt att se framför mig att en tjej någonsin skulle göra på det viset. Det hände ju oerhört sällan att kvinnor är lika oförsiktiga och på som män är…

Aja, det är var det är. Men idag ska vi göra något väldigt mysigt tycker jag, det är ju bak-och chokladfestivalen just nu och den vill vi kika på 🙂 Jag älskar ju choklad så detta kommer både bli härligt och farligt. Jag har en tendens att inte kunna hejda mig från att stoppa i mig mer och mer, fast jag inte längre egentligen är sugen och proppmätt haha.. Det leder ofta till magont, att jag aldrig lär mig? Det kommer ju till 100 % sluta likadant idag..

Men sålänge kan ni ju kika lite på mina smycken om ni vill? 🙂 Älskar stjärnorna! Dom kommer lysa upp fint nu när det blir mörkare utomhus. Länk finns längst ner!

Ni hittar alla smycken >HÄR<

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (10)
 • Anonym

  Tyvärr tror jag nästan män är värre på o ragga på män som är gifta/upptagna.

 • Ki

  Jag anser nog kvinnor vara betydligt ”värre”.

  Min man jobbar inom säkerhetsbranschen och brukar ibland hoppa in och jobba något extra pass som ordningsvakt på en nattklubb. De gånger jag stått bredvid honom och pratat så har det ofta hänt att det kommit kvinnor och flirtat med honom, då spelar det ingen roll om han stått och haft en arm runt mig.

  Även de gånger jag inte varit där och kvinnor flirtat med honom och han förklarat att han inte är intresserad och upptagen så ger dessa inte upp. Det har även hänt att män försökt flirtat med mig men har i alla fall tagit ett nej direkt.

  Och för att inte tala om tafsande i krogmiljö. Där är kvinnor klart överrepresenterade. Så jag tycker det är väldigt fel att utmåla män som ”dom dumma” så fort något händer som inte är uppskattat/önskvärt. Kvinnor är inte några helgon heller.

 • Diana

  Vilken man! Vad oförskämt och nej vi kvinnor gör nog inte såna saker men å andra sidan är vi kvinnor inte samma som män. Vi är inte lika, vi är inte samma.

  Superfina smycken. Är otroligt nyfiken på att se de irl. Ska kika förbi något centrum i helgen.

 • majoslava

  Hej Alexandra,
  det är roligt att se vilken fin ung kvinna du har blivit, lycka till!

 • Mikaela Marklund

  Fina smycken!

 • Emelie

  Har också varit med om att tjejer flirtat och tafsat på min kille när jag varit med mitt framför ögonen på mig. Så nä just den biten tycker jag är ganska jämt fördelad faktiskt.

 • Camilla Persson

  Kommer dina smycken som är slutsålda att komma in igen? Skulle så gärna vilja ha halsbandet och örhängena med kvinnosymbolen på i silver ☺️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *