Oktoberfest!

Hej!

Började min morgon med ett tidigt möte, klockan 8 satt jag i ett konferensrum med en massa människor och tog beslut. Var inte jätteroligt sådär tidigt på morgonen haha, vill gärna få vakna till liv ordentligt och få i min ordentligt med kaffe och frukost innan jag ska börja använda knoppen. Men det gick bra och nu är jag hemma igen 🙂 Ska strax åka in till stan för att möta han Daniel som vann auktionen. Över 5000 kr betalade han för att luncha med mig, så jag ska se till att briljera under dagens lunch 😉

Efter lunch ska jag till AK för återbesök, sen ska jag förbi kontoret där mina kollegor bakom Lashes by Alexandra Nilsson sitter för att se nya fransar och nya boxar. Alltså är så pepp!! DÖÖÖR för dom nya boxarna, dom är så jäkla snygga. Ni kommer älska dom!! 🙂 Så det är typ planen idag.. Ja juste eventet i MOS är framflyttat, såg verkligen fram emot att träffa många av er men don’t worry det kommer ett nytt datum snart, lovar ♥

Igår var vi på Oktoberfest, faktiskt aldrig vart på en tidigare. Det var ett stort event på Cafe Operera och det bjöds på både mat och massa öl såklart. Var där med Andreas, Beatrice från Depend, Annica och Xenia, det var så trevligt 🙂 I stort sätt alla var utklädda, förutom Andreas som kom dit i kostym haha.. Han trodde inte någon skulle vara utklädd, där fick han så han teg 😉 Nästan ALLA hade gått all in, så himla kul! Men han fick tag på en grön hatt så han smält in tillslut ganska bra ändå..

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (9)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *