Oj somnade till i soffa, hehe 🙂 Har haft en rolig dag trots att dagens event vart inställt. Först var det ett tidigt morgonmöte, sen åkte jag in till stan för att träffa Daniel som vann auktionen tidigare. Över 5000 kr betalade han ju och jag hade lite prestationsångest, tänkte lixom ”nu ska han få sig en rejäl jävla lunch med massa roliga skämt så det är värt pengarna!!” haha 😉 Han verkade iaf väldigt nöjd och jag tycker det var trevligt 🙂 Fick också en fin present av honom efter lunchen men den får ni se på söndagens vlogg!

Efter besöket åkte jag och Andreas vidare. Jag hade återbesök efter operationen, allting såg bra ut och vi bytte tejp och jag fick en ny sportbh som satt bättre. Sen blev det en fika, jag hämtade ut ett paket och sen var det plötsligt dags att åka hem igen. Tiden går så snabbt! Vi ska ikväll på pardejt med Andreas bästa kompis Johan och hans tjej Stina, det blir mysigt 🙂 Måste bara fräscha till mig innan vi sticker iväg. Tror det är middag och bio som står på kvällens schema, låter nice va? Imorgon ska jag äta och dricka med tjejerna så det blir perfekt.

 

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (20)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *