Hej!

Alltså jag är så.. Trött.. Min energinivå är på noll och jag var varit helt låg hela dagen. Hade ett jätteroligt möte imorse om en grej som jag verkligen vill göra. En grej som jag ser fram emot, som är utmanade, aldrig gjort det tidigare, kommer växa av det.. Allting med detta är lixom wow! Men jag bara satt under hela mötet och stirrade rakt och ut typ. Nickade till ibland och mumlade något för att försöka bidra med lite idéer men inte mycket mer än så. Usch så tråkigt det måste ha varit att ha mig på möte idag haha 🙁 I normala fall hade jag babblat ihjäl mig och varit superpepp, men inte idag.. Men jag antar det måste vara OK ibland, sålänge jag levererar när det väl gäller sen!! Eller hur!? Försöker peppa mig själv här, hehe… 😉 Jag berättar när allting är signerat och klart. Såklart!

Men nu är jag hemma igen, blev en lunch på stan, följt av kaffe och sedan ett besök på Buttericks. Jag ska på en Oktoberfest ikväll med ett härligt gäng! 🙂 Ska faktiskt bli riktigt kul, så det ser jag fram emot. Jag köpte därför en liten klänning som jag tänkte ha, sen ska jag ha lårhöga stövlar till det och sådär. Så det bli roligt! 🙂 Ska bara se till att piggna till, så det blir en dusch, en PW och några koppar kaffe…

Nej men jag tror tröttheten beror på delvis operationen, sen också för jag har varit stressad på senaste och 2 senaste dagarna har det hänt en hel del (privat) som jag har försökt ta ställning till.. Och jag är en sån jäkla känslomänniska, så när jag får höra en mindre bra nyhet raserar min värld inom 10 sekunder och sen behöver jag bearbeta en massa innan jag är på en normal nivå igen. Det här med att vara en överkänslig person alltså.. Det tar verkligen på krafterna för jag behöver vara nästan tömd på känslor innan jag kan get back to normal.. Och det knasiga är att det har inte hänt något speciellt egentligen, någon annan hade kanske inte ens reagerat på det jag har men sen är vi ju alla så himla olika.

Ser man hur trött jag är idag eller??

Andreas är iaf på topp som vanligt och hjälper mig under dom dagarna jag är trött.

Tror det var denna som jag köpte!

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (3)
 • Nico

  Hej fina.
  Jag har sett att du skrivit att du använder dig av kopparspiral och vill bara varna att det kan vara den som är boven till din trötthet och överkänslighet. Jag vet att det kan vara svårt att ta in eftersom den beskrivs som hormonfri utan biverkningar osv, själv tog det mig ett bra tag innan jag kopplade ihop det.
  Jag har alltid varit en känslomänniska, men efter två år med kopparspiral förvärrades det totalt. Pmds varje månad, enorm trötthet och jag kände mig utmattad även om jag inte levde ett särskilt stressigt liv.
  Det har tagit ca. ett år för mig att hämta mig och jag mår markant mycket bättre nu efter att ha tagit ut den förbannade spiralen.
  Jag skulle kunna skriva hur mycket som helst, men om du vill läsa mer om detta så kolla in http://kopparspiral.blogspot.se/ samt den slutna facebookgruppen ”Kopparöverskott/Kopparförgiftning, med eller utan kopparspiral”. 4877 medlemmar just nu. Helt galet…
  Kram på dig!

 • Victoria Estelle

  Stor kram till dig. Ta hand om dig och lyssna på kroppen. <3<3<3 Att vara trött är ju helt normalt MEN återhämtning är så viktigt. Det vet du ju redan säkert. <3<3<3 Tycker hur som helst att du är toppen och har följt dig i massor av år. Ser upp till dig, du är grym! Och på tal om grym; huuuur fina är inte dina smycken du designat till Ur&Penn?! SÅ himla fina. Bra jobbat!

 • Ebba

  Vi lever ju i en patriarkal värld där mannen är normen. Mannen är generellt kall och rationell vilket gör det ”dåligt” att vara känslig och reagera på saker. Många (tjejer) får dåligt samvete över att vara ”jobbiga” och känslostyrda. Jag tycker av den här anledningen inte om överkänslighet som begrepp som om det vore något fel på en person som har kontakt med sina känslor och lyssnar på dem. Det borde vara helt tvärt om ju, människor är kommunikativa och mår inte bra av att trycka undan sina känslor. Det har hänt något i ditt liv som du reagerar på och det dränerar dig på energi, jag tycker att din reaktion låter sund och inte alls konstig eller ”överdriven” utan att ens veta vad det handlar om. Det räcker med din upplevelse av det. Många ser mig nog som överkänslig också och i viss mån gör även jag själv det vilket är ganska synd egentligen. Hoppas du mår bättre.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *